Apple start verkoop officieel hoesje voor iPhone XR

Door: Raymon Mens - 14 reacties
iOS 13

Bij iedere nieuwe iPhone introduceert Apple ook altijd nieuwe hoesjes en folio-cases. Bij de iPhone XR was dat echter anders. Een officieel hoesje liet maar op zich wachten, maar nu is het er toch. Apple noemt het simpelweg een “Doorzichtig hoesje voor iPhone XR”.

Dat dit product op de markt zou komen, wisten we al een tijdje. Apple had er namelijk al in een persbericht over gerept. De prijs wisten we nog niet, maar is nu ook bekend.

Officieel Apple-hoesje iPhone XR voor 45 euro

De prijs voor deze transparante case is, niet schrikken, 45 euro. Apple schrijft het volgende in de Online Apple Store: “Dit hoesje is dun en licht en ligt prettig in de hand. Je iPhone XR is niet alleen extra goed beschermd, je blijft ook genieten van het design. Op zowel de buiten- als de binnenkant is een krasbestendige coating aangebracht. En als je je iPhone draadloos wilt opladen, kun je ’m in de case laten en op de Qi-oplader plaatsen.”

iPhone XR transparant hoesje 16x9
Klik/tap voor groter.

Is het die prijs waard? Wij hebben zo onze twijfels. Een paar seconden zoeken leert dat er genoeg doorzichtige cases voor de iPhone XR zijn. Het ook prima merk Spigen heeft bijvoorbeeld een vergelijkbare case. Wij vonden ‘m bij Appelhoes (een creatieve naam voor een webshop, maar goed… #nospon) voor de laagste prijs namelijk €13,50. Er is echter maar één officieel Apple-hoesje…

Reacties

14 reacties
  • Profielfoto
    Rickje

    Wij vonden ‘m bij Appelhoes (het blijft een stomme naam voor een webshop, maar goed… #nospon) voor de laagste prijs namelijk €13,50.

    Ik ben niet van Applehoes, maar wat is dit nou weer voor domme zin.

  • Profielfoto
    Xcode

    Ik heb de betreffende Spigen case gekocht bij Appelhoes (leuke naam voor een webshop – Raymond misschien die rare comment in je artikel weghalen?), is helemaal prima!

  • Profielfoto
    Raymon Mens

    Oh het blijkt dat het opvalt dat ik nogal hopeloos was om een bepaald aantal woorden te halen voor de SEO-waarde van een artikel. Er is nu eenmaal niet zoveel dat je over een hoesje kunt zeggen. Hoe dan ook. Ik zal iets anders proberen dan een grappig bedoelde comment over de naam van een webshop.

    EDIT: heb het nu een creatieve naam genoemd. Minder snarky:)

  • Profielfoto
    KarelWillem

    Ongeveer € 1,20 in China.

    Koop zes verschillende modellen, kijk welke je het best bevalt, en houdt 35 euro in je zak.

  • Profielfoto
    iMaf

    En dan te denken dat sommige smartphone makers je een gratis doorzichtig hoesje kado doen bij hun toestel misschien een idee voor Apple samen met een snellader dan zou de prijs toch al ietsjes rechtvaardiger zijn, toch ietsjes 😉

  • Profielfoto
    19JM81

    45 euro voor iets wat nog geen 5 cent kost om te maken???

  • Profielfoto
    Loyd

    45 euro hahaha. En idd op Appelhoes(prima naam voor een webshop) stukken goedkoper. Trouwens wat is iCulture een achterlijke naam voor een website😂

  • Profielfoto
    qbdbd

    Dure telefoon, duur hoesje. Niks mis mee.

  • Profielfoto
    Night

    Laten we het houden op “duur merk, dus ook dure accessoires” 😉

  • Profielfoto
    monty python

    Transparante hoesjes van een paar euro hebben zelfs de innovatieve eigenschap om van kleur te veranderen en je iPhone helemaal te verbergen in een melkwit camouflagepak. Op een week of vier kunnen ze dat zelfs.

    Have fun by Alibaba ! (Waarna je uiteindelijk na 15 hoesjes met schaamrood op de wangen toch maar eentje van iets meer besteld).

  • Profielfoto
    Claire

    Wat een onzin zeg….

  • Profielfoto
    SvS

    Spigen, it is!! 👍🏼👌🏼

  • Profielfoto
    Mona

    Vind het nog steeds een beetje pedant. Niks mis met deze naam. Origineler dan ‘Onemorething’ al je ‘t mij vraagt. Oh, en Ik ben ook niet van Appelhoes…

  • Profielfoto
    Mac Erger Je Niet

    Ik hou daar niet zo van, die ‘lollige’ bedrijfsnamen.. 😜