Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 5 december 2018
Leestijd: 1 minuut

Apple start verkoop officieel hoesje voor iPhone XR

Bij iedere nieuwe iPhone introduceert Apple ook altijd nieuwe hoesjes en folio-cases. Bij de iPhone XR was dat echter anders. Een officieel hoesje liet maar op zich wachten, maar nu is het er toch. Apple noemt het simpelweg een “Doorzichtig hoesje voor iPhone XR”.

Dat dit product op de markt zou komen, wisten we al een tijdje. Apple had er namelijk al in een persbericht over gerept. De prijs wisten we nog niet, maar is nu ook bekend.

Officieel Apple-hoesje iPhone XR voor 45 euro

De prijs voor deze transparante case is, niet schrikken, 45 euro. Apple schrijft het volgende in de Online Apple Store: “Dit hoesje is dun en licht en ligt prettig in de hand. Je iPhone XR is niet alleen extra goed beschermd, je blijft ook genieten van het design. Op zowel de buiten- als de binnenkant is een krasbestendige coating aangebracht. En als je je iPhone draadloos wilt opladen, kun je ’m in de case laten en op de Qi-oplader plaatsen.”

iPhone XR transparant hoesje 16x9
Klik/tap voor groter.

Is het die prijs waard? Wij hebben zo onze twijfels. Een paar seconden zoeken leert dat er genoeg doorzichtige cases voor de iPhone XR zijn. Het ook prima merk Spigen heeft bijvoorbeeld een vergelijkbare case. Wij vonden ‘m bij Appelhoes (een creatieve naam voor een webshop, maar goed… #nospon) voor de laagste prijs namelijk €13,50. Er is echter maar één officieel Apple-hoesje…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple start verkoop officieel hoesje voor iPhone XR
Sluiten