Barry Kraakman
Barry Kraakman Accessoires 19 december 2018

‘Verkoop iPhone XS Smart Battery Case lijkt aanstaande’

Al in december werd in watchOS bewijs gevonden voor de komst van Smart Battery Cases voor de iPhone XS en XS Max. Een nieuw opgedoken document lijkt nu te bevestigen dat we deze producten binnen afzienbare tijd in de winkels mogen verwachten.

‘Herfst 2018’

In een verkoopdocument van Apple is de Smart Battery Case voor de nieuwste iPhones nu ook opgedoken. Dit document geldt als richtlijn hoe Apple Premium Resellers hun iPhone-hoezen moeten opstellen. De afbeelding die hierin wordt gebruikt, lijkt overeen te komen met de eerder gelekte iconen. Hoewel in het document niets wordt beschreven over wanneer de hoes in de verkoop gaat, gaan de richtlijnen over een lijn van ‘herfstproducten’. Een deel van de hoezen, volledig in herfstkleuren, zijn sinds kort beschikbaar in de Apple Store. Alles wijst er dus op dat ook de Smart Battery Case voor het einde van 2018 in de winkels zal liggen.

Bron: applesophy.com – Klik/tab voor groter

Helaas is de resolutie van de afbeelding niet zo hoog is. Toch is de uitstekende accu aan de achterkant van de hoes bij het inzoomen duidelijk zichtbaar. De omschrijving naast de afbeelding lijkt de suggestie te wekken dat het om een leren uitvoering van de hoes gaat. Mogelijk gaat het hier om een last minute aanpassing in het document. Dat kan wijzen op een vertraging van de nieuwe hoes. En dat is niet geheel ondenkbaar, aangezien de rest van de hoezen uit dit document al wél te koop zijn.

iPhone XS-accessoire komt eraan

Genoeg redenen dus, om aan te nemen dat fans van Apple’s Smart Battery Case binnenkort hun portemonnee kunnen gaan trekken. Dat de hoes eraan zit te komen, is een feit. Ondanks dat de nieuwste iPhones het einde van de dag met gemak halen, lijkt Apple met de hoes in te spelen op een trend waarin iPhones steeds langer worden gebruikt. Nu de prijzen voor het vervangen van de iPhone-accu weer naar het normale tarief stijgen, zou dit product voor veel liefhebbers van de iPhone een uitkomst bieden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Verkoop iPhone XS Smart Battery Case lijkt aanstaande’
Sluiten