Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 8 december 2018
Leestijd: 1 minuut

Game Boy, Apple Watch… of alle twee?

Zoek niet verder naar het perfecte cadeau voor de bezitter van de Apple Watch. Het is natuurlijk de fantastische W5-stand van Elago! Dit dock voor Apple Watch heeft de vorm van de legendarische Nintendo Game Boy. Moeilijk om niet gecharmeerd te zijn van dit schattige accessoire, hoewel de knoppen natuurlijk niet werken en puur voor de sier zijn.

Dit is niet de eerste keer dat Elago nostalgische geeks rechtstreeks aanspreekt. Naast andere accessoires voor de iPhone en Apple Wacht brengt de fabrikant ook de W3 stand op de markt. Dit is een dock voor de Apple Watch in de vorm van de allereerste Mac ooit.

Apple Watch opbergen als mini Game Boy

De W5 stand is compatibel met alle series en groottes van de Apple Watch. Er is een grijze en zwarte versie, maar rood en blauw worden ook verwacht. De binnenkant is van krasvrije siliconen om schade aan je Watch te voorkomen. Night Stand mode blijft ook in dit dock werken.

Apple Watch Game Boy Elgao
Klik/tap voor groter.

De prijs is 16 dollar, maar je betaalt 30 dollar verzendkosten voor Nederland. Dus het is beter om te wachten dit dock bij Nederlandse resellers verschijnt. De meeste Elago-producten zijn bij diverse webshops tegen redelijke prijzen te vinden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Game Boy, Apple Watch… of alle twee?
Sluiten