Advertorial
Advertorial Gesponsord 10 december 2018

Apple Financial Services: Lease een MacBook Pro en bespaar 25%

Apple biedt met zijn hardware het beste wat technologische innovatie te bieden heeft. Van de nieuwste Mac tot de beste iPhone: de basis is en blijft hoge kwaliteit.

Macs, iPhones en iPads leasen

Dat imago straalt af op je bedrijf en naar partners en klanten toe. Met Macs, iPads en iPhones bied je als werkgever werknemers het beste van het beste, waardoor toptalent gedreven te werk kan gaan. Hardware moet immers excellentie faciliteren, niet hinderen.

Dat zie je echter ook terug in de prijskaartjes.

Apple-hardware is dus de beste keuze op de werkvloer, maar de aanschaf komt meestal neer op een flinke investering. Zeker naarmate het aantal werknemers groeit.

Gelukkig is er een aantrekkelijke middenweg voor de zakelijke markt. Dankzij partijen als Pro Warehouse is het mogelijk om gebruik te maken van Apple’s nieuwste hardware, zonder dat er forse investeringen mee gepaard gaan. Bij Pro Warehouse kun je namelijk op verschillende manieren Apple’s devices leasen.

Daardoor kun je het geld dat anders in hardware zou worden gestoken, op andere vlakken investeren, of op de bank houden. Een bijkomend voordeel waar je wellicht niet zo snel aan denkt, is dat je, wanneer je Apple’s hardware least, minder risico loopt op waardevermindering.

Wil je altijd het nieuwste van het nieuwste gebruiken op de werkvloer? De leasemogelijkheden van Pro Warehouse maken het upgraden van de aanwezige apparatuur behapbaar.

MacBook Pro 2018

Apple Financial Services

Pro Warehouse werkt samen met verschillende organisaties om op maat de beste lease-oplossing te vinden. Op het gebied van operationele lease kan Pro Warehouse daardoor een breed scala aan mogelijkheden aanbieden.

Daarbij is Apple Financial Services vooral interessant. Deze dienst stelt bedrijven in staat om zonder de geassocieerde aanschafkosten te werken met het nieuwste wat Apple te bieden heeft. Een gloednieuwe MacBook Pro met Touch Bar? Al vanaf 35 euro per maand kun je ermee aan de slag gaan.

Dat scheelt ruim 25 procent op een looptijd van 3 jaar. Dankzij de hoge restwaarde van Apple-hardware, vallen de maandkosten ook nog eens reuze mee. Dat geldt zowel voor iPhones en iPads als voor Macs. Ga voor meer informatie over Apple Financial Services naar de website van Pro Warehouse.

Over Pro Warehouse

Pro Warehouse is dé zakelijke Apple Reseller van Nederland. Met 100% focus op Apple in de zakelijke markt, zet Pro Warehouse haar kennis en ervaring op het gebied van inrichting, het beheer en de optimalisatie van IT graag in, om te adviseren en te begeleiden bij de keuzes voor de lange en de korte termijn. Vanaf de installatie tot en met het onderhoud van de systemen, Pro Warehouse neemt alle zorgen uit handen. Met de consultants van Pro Warehouse haal je ervaren experts in huis, die ervoor zorgen dat de IT-omgeving optimaal blijft presteren, waardoor er een last van je schouders valt. Als Apple Authorised Enterprise Reseller is Pro Warehouse een volwaardige Apple-partner om organisaties te helpen met oplossingen, diensten en hardware van Apple.

Reageer op artikel:
Apple Financial Services: Lease een MacBook Pro en bespaar 25%
Sluiten