Barry Kraakman
Barry Kraakman Accessoires 19 december 2018

Eerste “officiële” AirPods-accessoire in de Apple Store

AirPods. We raken er niet over uitgeschreven. Hoewel Apple er sinds de lancering eind 2016 weinig over heeft losgelaten, wordt er naar alle waarschijnlijkheid hard gewerkt aan een nieuwe versie van de draadloze oordoppen. Maar ondanks alle stilte, is er vandaag toch een primeur op het gebied van Apple’s populaire oortjes.

Accessoire voor Apple AirPods

De eerste “officiële” accessoire is sinds vandaag namelijk in de Apple Store te verkrijgen. Hoewel er al veel meer accessoires voor de AirPods op de markt zijn, is géén daarvan via officiële verkoopkanalen van Apple te verkrijgen. Tot nu toe dus. Vrij logisch, want de meeste accessoires voegen weinig toe aan het draadloze ontwerp van Jony Ive’s studio. Zo is er een leren case voor de AirPods-case, en is er zelfs een plug die de AirPods (met draad) aan elk soort apparaat kan verbinden. Leuk, maar het past niet precies in Apple’s ideale AirPod-wereld.

Waterdicht en schokbestendig

Wat er dan wel in het plaatje van Apple past? Een hoesje dat er voor zorgt dat je de AirPods door weer en wind bij je kunt dragen. De rubberen hoes van Catalyst gaat om de oplaadcase van de AirPods heen, waardoor regen geen schijn van kans maakt. Een speciale lus maakt het ook makkelijk om het geheel met een karabijn aan je tas of broek te hangen. Welke bovendien bij de prijs van $29,95 zit inbegrepen. Zo weet je zeker dat je AirPods veilig én altijd binnen handbereik zijn. Bovendien kan de siliconen laag ook goed tegen een stootje. Van militaire orde, welteverstaan; het overleeft de militaire 810G-standaard. Wat wil je nog meer?

Klik/tab voor groter

Only at Apple (U.S.)

De Catalyst Waterproof Case for Airpods is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. De zwarte, witte én de glow in the dark-versie zijn alleen via Apple Store te verkrijgen. Helaas zijn ze, op het moment van schrijven, in Nederland nog niet te verkrijgen. Maar wellicht dat ze rondom de lancering van de AirPods 2 ook in ons nederige landje beschikbaar zijn. (Zie ook → Apple sleutelt aan AirPods met betere pasvorm en biomedische sensoren’)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste “officiële” AirPods-accessoire in de Apple Store
Sluiten