Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 24 november 2018

Weekend poll: Heb jij een Black Friday aanbieding gekocht?

Een paar jaar geleden had de meerderheid van Nederland en België nog nooit van het fenomeen Black Friday gehoord. De shopping frenzy die uit de VS kwam overwaaien was anno 2018 echter populairder dan ooit. Het is geen feestje onder technerds meer, want zelfs grootgrutter Albert Heijn deed mee.

Maar heeft die gekte jou ook kunnen verleiden tot een aankoop? Stem in onze weekend poll! Voor de volledigheid: aanbiedingen die al voor vrijdag onthuld werden of nog het hele weekend geldig zijn, tellen ook als een ‘ja’.

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen. Dit artikel bevat overigens geen banners of advertenties.)

Reageer op artikel:
Weekend poll: Heb jij een Black Friday aanbieding gekocht?
Sluiten