Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 8 november 2018

PowerPic: een fotolijstje dat ook je iPhone kan laden

Het maken van goede en originele accessoires voor Apple-producten kun je wel aan TwelveSouth overlaten. De fabrikant heeft vandaag een nieuw product aangekondigd: een fotolijstje dat je iPhone ook kan laden. Maak kennis met de PowerPic.

PowerPic lijkt een (analoog) fotolijstje, maar er zit ook een draadloze Qi-lader in . Je zet je iPhone in het lijstje en het laden begint. Prima voor iedereen die geen conventionele inductielader in het zicht wil hebben. Je kunt ook leuk spelen met de wallpaper van je iPhone en de foto in het lijstje.

Creatief met TwelveSouth PowerPic

Je kunt elke foto van 13 x 18 cm in het frame gebruiken. TwelveSouth biedt echter ook slimme associaties tussen de afbeelding in het frame en de achtergrond van je iPhone. Bij de PowerPic worden twee afbeeldingen meegeleverd en je kunt hier nog andere voorbeelden vinden. Natuurlijk zal de telefoon na een paar seconden zijn scherm uitschakelen, dus het effect is tijdelijk, maar het is hoe dan ook een interessant idee.

TwelveSouth PowerPic iPhone lijstje
Klik/tap voor groter.

Werkt niet alleen met iPhone

Deze nieuwe Qi-oplader ondersteunt tot 10 W aan stroom via inductie. De iPhone ondersteunt maximaal 7,5 W, dus het fotolijstje is krachtig genoeg. Ee USB-lader wordt niet meegeleverd. Je kunt echter elk model gebruiken, inclusief de lader die bij de iPhone wordt geleverd. Omdat het lijstje met de Qi-standaard werkt, kun je ook andere telefoons dan Apple’s smartphones opladen.

De PowerPic heeft op de site van de fabrikant een adviesprijs van 79 dollar. Inclusief verzendkosten naar Nederland is dat omgerekend € 85,- maar de PowerPic wordt binnenkort ook bij Nederlandse webshops en retailers verwacht. Het lijstje is verkrijgbaar in wit en zwart.

PowerPic iPhone
Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
PowerPic: een fotolijstje dat ook je iPhone kan laden
Sluiten