Raymon Mens
Raymon Mens Apple Inc. 15 november 2018

Tijdelijk langer retourneren bij de Apple Store

Voor je het weet is het kerst en Apple wil graag dat je een iPhone, Apple Watch, AirPods of iets anders onder de boom legt. Daarom is de Apple Store inmiddels klaar voor kerst (en sinterklaas). Er is een pagina met koop-tips. Maar belangrijker: je kunt tijdelijk langer retourneren.

Dat komt goed van pas als een kerstcadeau van Apple toch niet in de smaak valt. Je favoriete neefje wilde toch een Galaxy in plaats van een iPhone (niet meer je favoriete neefje)? Die gouden MacBook Air bleek toch niet zo mooi als op het plaatje? Het is tijdens de feestdagen geen probleem.

Bedenktijd Apple Store tot 8 januari 2019

Artikelen die tussen tussen 14 november 2018 en 25 december 2018 in de Online Apple Store worden gekocht, kunnen worden geretourneerd tot 8 januari 2019. Alle aankopen die na 25 december 2018 worden gedaan, zijn weer onderworpen aan het normale retourbeleid. Oftewel binnen 14 dagen retour of ruilen. Let ook op dat de verlangde retourtijd niet geldt voor aankopen die in de fysieke Apple Store gedaan worden.

Klik/tap voor groter.

Nieuwe accessoires voor de feestdagen

December is traditioneel de maand waarin Apple geen geen nieuwe (grote) producten onthult. Toch zijn er vandaag wel enkele nieuwe accessoires in de Apple Store te vinden. Er is nu een RED geweven sportbandje voor de Apple Watch. Er is ook een tweede nieuwe kleur, genaamd “Cape Cod-blauw“.

Naast zijn eigen producten, heeft Apple ook een selectie met producten van andere fabrikanten gemaakt die het leuk onder de boom of in de schoen doen. Die gids kun je op deze link vinden.

Reageer op artikel:
Tijdelijk langer retourneren bij de Apple Store
Sluiten