Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 8 november 2018
Leestijd: 1 minuut

HomeKit: slimme lampen LIFX nu ook in Benelux te koop

Goed nieuws voor liefhebbers van HomeKit. Er is sinds kort weer meer te kiezen, want LIFX heeft zijn officiële komst naar de Benelux aangekondigd. Het van oorsprong Australische bedrijf maakt veel slimme verlichting die werkt met HomeKit. Van traditionele lamp tot buizen en panelen.

Natuurlijk zijn er al een boel HomeKit-lampen, zoals die van Philips Hue en IKEA Trådfri, maar LIFX heeft veel meer keuze. Zowel op het gebied van prijs (van vrij goedkoop naar behoorlijk duur) als assortiment.

HomeKit-producten LIFX

De fabrikant heeft diverse producten die met HomeKit werken. De goedkoopste zijn de LIFX Mini-lampen die zowel in kleur als wit te krijgen zijn. De A60 is een wat krachtigere lamp, die er ook met een GU10-fitting is. Complete inbouw-lampen zijn er ook in de 1000-serie. Voor outdoor is er de BR30 en je kunt heel je muur van lampen voorzien met de Beam (kleine panelen), LIFX Z (strip) en Tile (grote panelen).

LIFX Tile
Klik/tap voor groter.

Naast Apple’s ecosysteem, werken de producten ook met Google Assistant, Amazon Alexa en Microsoft Cortana. Een pluspuntje is dat de laatste scene onthouden wordt, zelfs als de lampen zonder stroom komen te zitten. Vooralsnog zijn de lampen alleen bij de fabrikant zelf te bestellen, maar ze komen ook naar retailers zoals Bol.com, BCC, Beaumotica, Coolblue en MediaMarkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
HomeKit: slimme lampen LIFX nu ook in Benelux te koop
Sluiten