Raymon Mens
Raymon Mens Deals 23 november 2018

Black Friday 2018: de beste deals bij Apple Premium Resellers

Black Friday 2018 is begonnen en veel winkels hebben prima acties en kortingen op Apple-apparaten en accessoires. Ook Apple Premium Resellers Amac, Xando en ivizi doen mee en hebben hun aanbiedingen onthuld. Wij zetten de interessantste deals op een bij.

Black Friday bij Amac (vrijdag tot en met maandag)

Bij Amac gelden de aanbiedingen van 23 tot en met 26 november. De verlaagde prijzen zijn vanaf vrijdag op de website zichtbaar. De grootste Apple Premium Reseller van het land heeft verder de volgende interessante deals:

De rest van de aanbiedingen kun je op de site van Amac bekijken, maar zover wij hebben gecheckt zijn die niet voordeliger dan de reguliere prijzen bij andere webshops.

amac
Klik/tap voor groter.

Black Friday bij Xando (alleen vrijdag)

Ook Xando, de Apple Premium Reseller in het Oosten van Nederland pakt uit met Black Friday Deals. De deals gelden alleen op 23 november en bij het invoeren van de code “Black Friday” in de webshop.

Er zijn nog een paar andere aanbiedingen die je op de site van Xando kunt bekijken. Die vallen echter ook in de categorie niet-echt-een-aanbieding.

xando wide 001
Klik/tap voor groter.

Black Friday bij ivizi (vrijdag tot en met maandag)

De kleinste Apple Premium Reseller van het land, ivizi, met winkels in Maastricht, Heerlen en Venlo heeft een aantal online deals, maar ook combinatie-deals waarbij je een gratis accessoire krijgt bij de aanschaf van een product. De meeste van deze combinatie-deals gelden alleen in de winkel. Hieronder de kortingen in de webshop. Alle aanbiedingen zijn op de site van de APR te bekijken

ivizi
Klik/tap voor groter.

Meer Black Friday 2018 deals en korting

Wij houden de meest interessante deals rondom Black Friday 2018 nauwlettend in de gaten. Onderstaand meer korting:

→ Black Friday 2018: Adobe Pakt uit met korting op Creative Cloud
→ Black Friday 2018: Korting bij Sonos, Nest, Ring en meer deals

Reageer op artikel:
Black Friday 2018: de beste deals bij Apple Premium Resellers
Sluiten