Raymon Mens
Raymon Mens Deals 22 november 2018

Black Friday 2018: korting bij Sonos, Nest, Ring en meer deals

Black Friday is niet alleen een feestje van winkelketens en webshops, ook fabrikanten stunten in hun eigen online winkels vrolijk mee. Je kunt producten van onder andere Sonos, Nest en Ring direct met korting bij de fabrikanten zelf kopen. Scoor deals op nieuwe speakers, smart home-apparaten en HomeKit-accessoires.

Sonos

Sonos is de maker van een prima multiroom-speakersysteem. Het werkt ook met AirPlay 2 en is uit te breiden tot een compleet surround-systeem met 5.1 geluid. Sonos heeft de volgende Black Friday 2018 deals. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 26 november 2018.

Sonos Beam Black Friday
Klik/tap voor groter.

Nest

Nest werd opgericht door iPod-uitvinder Tony Fadell en wordt vaak gezien als hét premium merk voor smart home-producten. Er is geen ondersteuning voor HomeKit, maar Nest heeft zijn eigen ecosysteem. Tijdens Black Friday 2018 zijn een aantal producten in de aanbieding. De verlaagde prijzen gelden tot en met 28 november 2018.

Nest
Klik/tap voor groter.

Ring

Ring is een relatief nieuwe speler op de Nederlandse markt. Het bedrijf richt zich op de bewaking van je huis met slimme deurbellen, beveiligingscamera’s en lampen voor buiten. Helaas niet compatibel met HomeKit, wel te bedienen met iOS en Android. Aanbiedingen gelden alleen vrijdag.

Ring Video deurbel
Klik/tap voor groter.

Teufel

Het Duitse Audiomerk Teufel heeft net als Sonos een uitgebreid multiroom-systeem. De fabrikant heeft een berg aan Black Friday deals. Wij zetten een selectie van sound bars en speakers die met smartphone streaming werken op een rij, maar er zijn ook veel traditionele speakersystemen met korting. Aanbiedingen alleen vrijdag geldig.

Teufel One S
Klik/tap voor groter.

Netatmo (HomeKit!)

Netatmo maakt allerlei leuke smart home-gadgets die vaak met Apple’s HomeKit werken. De fabrikant geeft op Black Friday 25 procent korting op alles in zijn webshop. Wij zetten de interessantste producten hieronder op een rij. De deals zijn geldig tot en met 25 november 2018.

Netatmo Welcome HomeKit 16x9
Klik/tap voor groter.

Meer Black Friday 2018 deals en korting

Wij houden de meest interessante deals rondom Black Friday 2018 nauwlettend in de gaten. Onderstaand meer korting:

→ Black Friday 2018: Adobe Pakt uit met korting op Creative Cloud
→ Black Friday 2018: De beste deals bij Apple Premium Resellers

Reageer op artikel:
Black Friday 2018: korting bij Sonos, Nest, Ring en meer deals
Sluiten