Raymon Mens
Raymon Mens Deals 23 november 2018

Black Friday 2018: Apple strooit met cadeaubonnen

Black Friday 2018 is begonnen en ook Apple doet mee. In de (online) winkel van het bedrijf uit Cupertino wordt tot en met maandag gestrooid met cadeaubonnen. Je krijgt een cadeaubon bij aankoop van een iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en meer.

iPhone: alleen oudere modellen

Bij aankoop van een iPhone krijg je een Apple Store-cadeaubon van 50 euro. Het gaat helaas alleen om wat oudere modellen, niet om de nieuwe iPhone XS of iPhone XR. Wij raden je dan ook aan om goed rond de kijken of je ergens anders niet meer dan 50 euro korting op een van deze toestellen kunt scoren.

iphone 8 001
Klik/tap voor groter.

Mac: bijna alle modellen

Bij aankoop van een Mac krijg je een Apple Store-cadeaubon van maar liefs 200 euro. Die kun je nuttig inzetten als je bijvoorbeeld AppleCare bij je Mac wil kopen. Reken in dat geval eerst je Mac af en koop daarna met de cadeaubon AppleCare. De Mac mini 2018 en MacBook Air 2018 zijn uitgesloten van deelname, maar verder krijg je de bon bij alle Macs.

Klik/tap voor groter.

Apple Watch: alleen Series 3

De Apple Watch Series 3 werd eerder dit jaar vervangen door de Series 4, maar je haalt met de Series 3 nog steeds een rap en nuttig klokje in huis. Apple geeft een cadeaubon van 50 euro bij de watch. Nuttig bij bijvoorbeeld de aanschaf van een extra bandje. Toch raden we je als je een Apple Watch wil bemachtigen aan om te checken of elders niet meer van 50 euro korting te verkrijgen is.

  • Apple Watch Series 3 zilver: vanaf € 299, met gratis cadeaubon van 50 euro
  • Apple Watch Series 3 spacegrijs: vanaf € 299, met gratis cadeaubon van 50 euro
  • Apple Watch Series 3 Nike+: vanaf € 299, met gratis cadeaubon van 50 euro
Apple Watch Series 3 001
Klik/tap voor groter.

iPad: alleen oudere modellen

Bij de iPad wordt het wat ingewikkelder. De nieuwe iPad Pro 2018 doet niet mee met de actie, maar de 10,5-inch iPad Pro uit 2017 wel. Ook bij de 9,7-inch iPad en iPad mini 4 krijg je een cadeaubon. De iPad mini is zo oud dat niemand deze meer zou moeten kopen, maar de 9,7-inch iPad is recent en je krijgt er een cadeaubon van 50 euro bij. Bij de iPad Pro krijg je een bon van 100 euro.

ipad lineup 2017 16x9
Klik/tap voor groter.

Apple TV: alle modellen

Tot slot doet ook de Apple TV mee met de Black Friday 2018 actie van Apple. Je krijgt bij aankoop van alle modellen een cadeaubon van 25 euro. Dit is dat ons betreft een prima deal. Er wordt elders ook niet met de Apple TV gestunt.

Apple TV 4
Klik/tap voor groter.

Meer Black Friday 2018 deals en korting

Wij houden de meest interessante deals rondom Black Friday 2018 nauwlettend in de gaten. Onderstaand meer korting:

→ Black Friday 2018: Korting bij Sonos, Nest, Ring en meer deals
→ Black Friday 2018: De beste deals bij Apple Premium Resellers
→ Black Friday 2018: Adobe Pakt uit met korting op Creative Cloud

Reageer op artikel:
Black Friday 2018: Apple strooit met cadeaubonnen
Sluiten