Raymon Mens
Raymon Mens Deals 23 november 2018

Black Friday 2018: 10 goede deals voor Apple fans

Black Friday 2018 is in volle gang en wij struinen vandaag het internet af op zoek naar deals die interessant zijn voor Apple-gebruikers. Hier zijn 10 accessoires en gadgets die in de aanbieding zijn er goed van pas komen bij je Mac, iPhone of iPad. In dit artikel geen affiliate marketing, geen betaalde links en geen fake deals. We hebben de prijzen gecheckt.

1) Apple AirPods (Bol)

De AirPods zijn het ultieme accessoire voor iedere iPhone-bezitter. De draadloze oordopjes van Apple zijn het meest gebruiksvriendelijk, want ze koppelen automatisch met je iPhone, maar ook met je iPad of Mac. Door ze in het doosje te stoppen, worden ze ook meteen opgeladen. Onze review was lovend.

2) Upgrade je oude Mac met een SSD (Megekko)

Nog een oude iMac of MacBook liggen die wel een tweede leven kan gebruiken? Een SSD maakt van oude, trage Macs vaak weer prima werkbare machines. Leuk voor je neefje, nichtje of kinderen. Wij vonden een goedkope 250GB SSD van Crucial. Voor letterlijk een paart tientjes geef je een oude Mac een boost.

3) Streamen met Chromecast (Google Store)

Vanaf je iPhone of iPad video naar je televisie streamen, komt altijd van pas. Een Apple TV kan dit, maar is behoorlijk aan de prijs. Google heeft de Chromecast en die werkt met een groot aantal iOS-apps. De HDMI-dongle ondersteunt geen AirPlay, maar in alle grote apps zit wel Chromecast-ondersteuning.

4) Philips Hue Color Starter Kit (MediaMarkt)

De lampen van Philips Hue zijn een leuke manier om te beginnen met een smart home. Ze ondersteunen ook HomeKit en laten zich dus moeiteloos via je iPhone of Siri bedienen. Een starter kit met twee gekleurde lampen en een bridge is scherp geprijsd en je kunt later altijd uitbreiden.

5) Office 365 Personal (Alternate)

Wat? Een Microsoft-product? Of je het nu wil of niet, de wereld bestaat vooral uit bestanden die in Word en Excel zijn gemaakt. Met Office 365 Personal kun je de apps van Microsoft op je Mac, PC, iPad en iPhone gebruiken. Bij Alternate vonden we een bijzonder goed afgeprijsde deal.

6) Bose QuietComfort 35-II koptelefoon (Coolblue)

Onder het motto “ik ben ‘m zelf ook” is deze koptelefoon een absolute aanrader. Vooral als je in een druk kantoor zit of vaak op reis bent. De noise cancelling is erg goed. Druk kwebbelende vrouwen op kantoor? Geen last meer van.

7) iRobot Roomba 960 (Coolblue)

Gemak dient de mens en een robotstofzuiger is misschien wel de ultieme belichaming van die uitspraak. De Roomba van iRobot heeft een goede app van en de 960 is een recent topmodel. Coolblue heeft de hoogste korting.

8) JBL Charge 3 speaker (Expert)

Er zijn enorm veel Bluetooth-speakers in de aanbieding, maar wij zijn wel gecharmeerd van de JBL Charge 3. Waterdicht en met ingebouwde powerbank van 6.000mAh om je telefoon op te laden. Deze speaker is bij veel webshops met korting verkrijgbaar, maar bij Expert krijg je er ook nog 3 maanden gratis Google Play Music bij. Misschien heb je al Apple Music of Spotify, maar dan kun je er iemand tijdens kerst of sinterklaas blij mee maken.

9) Oral-B Genius 10000N Midnight Black (Kruidvat)

Wil je in 2019 ook geen geld kwijt zijn aan de tandarts? Dan is goed poetsen vereist. Deze tandenborstel van Oral-B ziet er niet alleen stijlvol zwart uit, maar komt ook met app coach en Bluetooth. Dat ene hoekje van je mond vergeet je op deze manier dus echt niet.

10) Google Home Mini (Albert Heijn)

De HomePod is nog niet in Nederland te koop, maar als je alvast aan een virtuele assistent in huis wil wennen, is er de Google Home. De kleinste telg uit de Home-familie is bij AH met 30 euro korting te koop.

Meer Black Friday 2018 deals en korting

Reageer op artikel:
Black Friday 2018: 10 goede deals voor Apple fans
Sluiten