Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 20 november 2018

Apple Watch: sportbandjes Nike in nieuwe kleuren verkrijgbaar

Als bezitter van een Apple Watch heb je het waarschijnlijk al gemerkt: nieuwe bandjes kopen is een van de leukere dingen om te doen. Nike geeft je vanaf nu nog wat extra keuze. De sportbandjes van het merk zijn er namelijk in drie extra (herfst)kleuren. De nieuwe bandjes worden alleen in de webshop van Nike verkocht, ze zijn nog niet in de Online Apple Store te vinden.

Het gaat om de kleuren ‘Smokey Mauve’, ‘Olive Flak’ en ‘Celestial Teal’. Dat die kleuren zijn uitgekozen is geen toeval, want ze passen bij de nieuwe hardloopschoenen van Nike. Zo kun je in stijl je hardloopkunsten laten zien.

Nieuwe Sport Loops

De Nike Sport Loops (geweven sportbandjes) zijn er in de drie nieuwe kleuren. Ze bestaan uit twee lagen strak geweven nylon dat zorgt dat zweet goed wordt afgevoerd. De bevestiging met klittenband zorgt dat je ze gemakkelijk om je pols kunt doen en door het reflecterende materiaal val je tijdens het hardlopen sneller op.

Apple Watch Nike bandjes herfst 2018
Van links naar rechts: ‘Smokey Mauve’, ‘Olive Flak’ en ‘Celestial Teal’ – Klik/tap voor groter.

Traditionele sportbandje ook in nieuwe kleuren

Het traditionele sportbandje van rubber fluorelastomeer is er ook in de nieuwe kleuren, maar hier is een vreemde uitzondering. Het bandje voor de Apple Watch van 38/40mm is er alleen in de kleuren ‘Smokey Mauve’ en ‘Celestial Teal’. Het bandje van 42/44mm is er in alle drie de kleuren. Niemand weet waarom, maar we zullen het ermee moeten doen.

Apple Watch Sportbandjes herst 2018
Klik/tap voor groter.

Muziek tijdens het hardlopen? Spotify is sinds kort voor de Apple Watch beschikbaar. (Zie → Spotify heeft nu ook een app voor de Apple Watch)

Reageer op artikel:
Apple Watch: sportbandjes Nike in nieuwe kleuren verkrijgbaar
Sluiten