Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 november 2018
Leestijd: 1 minuut

De Apple Watch ziet er ook als moderne iPod prachtig uit

Hoewel de iPod niet erg populair meer is, wordt er op iOS-apparaten toch nog behoorlijk wat naar muziek geluisterd. De iPod is niet dood, het is gewoon een functie van de iPhone en Apple Watch geworden. Wat als van de Apple Watch en iPod één apparaat gemaakt wordt?

De Koreaanse ontwerper Yeonsoo Kang heeft een prachtig concept gepubliceerd dat van de Apple Watch een moderne iPod maakt. Een hoes voor de Watch brengt het bekende klikwiel terug. Natuurlijk werkt dat niet, want de Watch heeft alleen een touchscreen. Toch is het een prachtig idee.

Apple Watch als moderne iPod

Met dit concept gaan we eigenlijk omgekeerd terug in de tijd. De iPod Nano van de 6e generatie was net als de Apple Watch een klein, vierkant apparaatje. Veel gebruikers kochten een bandje om ‘m op hun pols te dragen. Dit concept maakt van de Watch juist weer een apparaat voor in je broekzak.

Opladen kan nog steeds – Klik/tap voor groter.
Het scherm van de Watch sluit prima aan op de case – Klik/tap voor groter.
Verschillende kleuren voor een eigen stijl – Klik/tap voor groter.
Een opening aan de zijkant voor de speaker – Klik/tap voor groter.

Niet te koop

De Pod Case, zoals de case officieel heet, is niet te koop. Het is simpelweg een concept. For your eyes only, maar wel mooi. (Zie ook → Spotify heeft nu ook een app voor de Apple Watch)

De iPod Classic diende als inspiratie – Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Apple Watch ziet er ook als moderne iPod prachtig uit
Sluiten