Weekend Poll: Verwacht jij nog een Apple ‘Mac’ event?

Door: Night - 9 reacties
apple product lineup 2018

Na alle nieuws over het september-Event rond de iPhone, Apple Watch en iOS 12 hebben we ook een voorzichtige vooruitblik gewaagd naar een mogelijk oktober-Event dat gericht zou moeten zijn op de Mac.

De huidige Macs zijn al lang toe aan een update. De Mac mini bestaat in zijn huidige vorm al sinds 2014. Maar ook de iMacs kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken. Toch is het helemaal niet zeker dat Apple daar dit jaar al aandacht aan besteedt, hoewel het bedrijf uit Cupertino in het verleden wel vaker een Mac Event heeft gehouden in oktober.

Wat denk jij?

In deze weekend poll mag jij je vermoedens uitspreken. Komt er nog een Event, speciaal gericht op de desktop computers? En zo ja, wat verwacht je dat er zal worden gepresenteerd? Wil je je antwoord toelichten of staat jouw antwoord er niet tussen? Laat dit dan gerust weten in de reacties onderaan. Meerdere selecties zijn mogelijk.

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geef niets, maar je moet ‘m even uitschakelen om te stemmen.)

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  DaniMol

  Echt altijd super spannend die weekend polls.

 • Profielfoto
  Kruithof

  Hopelijk ooit weer eens een  AirPort extreme of zo iets , omdat ze super stabiel zijn en makkelijk in te stellen

 • Profielfoto
  McJohn

  Hopelijk idd nog es een Mac event met voorstelling nieuwe Mac Mini of Mac Pro….

 • Profielfoto
  KR1275

  Ik verwacht nog een event waarin Cook z’n ontslag indient en het stokje overdraagt aan een gemotiveerde pionier die er weer zin in heeft.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Aangezien Raymon is weggelopen en ze de nieuwe content engineer nog in elkaar aan het zetten zijn  zullen we zelf maar even het nieuws moeten brengen.

   

  Wisten jullie dat Apple de BeatsX -oortjes in prijs heeft verlaagd?

  Ze kosten nu 30,- minder dan voorheen maar daardoor heb je nu ook minder keus qua kleurencombinaties. Zo komen ze nu alleen nog in grijs en zwart. Oooh wacht grijs heet niet meer grijs bij Apple maar satijnzilver. #diarree 💩

   

   

 • Profielfoto
  McJohn

  Tim Cock,.. euhm Cook,… heeft idd de charme van een pop bij Madame Tussauds. Nu ja, mijn ironische uitspraak even terzijde hoop ik wel weer op een puur Mac event.

  120 euro voor paar oortjes….. 😐 Ik ga liever eens uitgebreid op restaurant daarvoor ☺️

 • Profielfoto
  Shmoo

  Dat schijt je binnen 24 uur weer uit en dan is het nog geen 2,- meer waard. Deze oortjes hebben een stoere chip ingebouwd waardoor je *zonder fratsen verbinding maakt met de rest van je emotionele spulletjes.

   

  *zonder fratsen betekent bij Apple: Zoals AirPlay werkt. Zo nu en dan werkt het en heb je geen idee dat het aanwezig is of denk je er niet over na omdat alles vanzelf gaat. En op zondag of dagen dat jij het wilt gebruiken heeft het pauze en dan wil je er mee gooien!

   

 • Profielfoto
  steveb

  macbook (air) met face id (en/ of touch id in de startknop of trackpad
  iMac met faceid (en/of touch id in het logo)

  magic keyboard met touch bar
  magic trakpad met touch id

  iPad pro met face id en snellader

  canceled airpower

 • Profielfoto
  gipsman

  Ik verwacht meer een press release met enkele updates, bv. nieuwe macbook 12″. Enkele gadgets voor Christmas ook misschien. Volgend apple event wellicht voor de lente, met uitgebreide updates van mac, mac mini, mac pro, etc. Wishfull thinking.  Maar het is koffiedik en van de beroemde insiders hoor je ook niet veel.