Night
Night OMT Specials 6 oktober 2018

Weekend Poll: Verwacht jij nog een Apple ‘Mac’ event?

Na alle nieuws over het september-Event rond de iPhone, Apple Watch en iOS 12 hebben we ook een voorzichtige vooruitblik gewaagd naar een mogelijk oktober-Event dat gericht zou moeten zijn op de Mac.

De huidige Macs zijn al lang toe aan een update. De Mac mini bestaat in zijn huidige vorm al sinds 2014. Maar ook de iMacs kunnen wel een opfrisbeurt gebruiken. Toch is het helemaal niet zeker dat Apple daar dit jaar al aandacht aan besteedt, hoewel het bedrijf uit Cupertino in het verleden wel vaker een Mac Event heeft gehouden in oktober.

Wat denk jij?

In deze weekend poll mag jij je vermoedens uitspreken. Komt er nog een Event, speciaal gericht op de desktop computers? En zo ja, wat verwacht je dat er zal worden gepresenteerd? Wil je je antwoord toelichten of staat jouw antwoord er niet tussen? Laat dit dan gerust weten in de reacties onderaan. Meerdere selecties zijn mogelijk.

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geef niets, maar je moet ‘m even uitschakelen om te stemmen.)

Reageer op artikel:
Weekend Poll: Verwacht jij nog een Apple ‘Mac’ event?
Sluiten