Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 20 oktober 2018

Weekend poll: is schermtijd van iOS 12 voor jou effectief?

Een van de grootste, nieuwe functies van iOS 12 is schermtijd, in het Engels ook wel screen time genoemd. Je kunt er niet alleen mee zien hoe vaak je nou eigenlijk je iPhone of iPad gebruikt, maar jezelf ook limieten op leggen. Ouders kunnen bovendien hun kinderen in de gaten houden en hun schermtijd beperken.

In de theorie een prachtige functie, maar hoe pakt het in de praktijk uit. Is schermtijd van iOS 12 voor jou effectief en lukt het om je smartphone-gebruik te matigen? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een zeer enthousiaste adblocker aan. Met de bannerdruk anno 2018 geheel begrijpelijk, maar zet ‘m even uit om te stemmen!. Dit artikel bevat overigens geen banners.

Reageer op artikel:
Weekend poll: is schermtijd van iOS 12 voor jou effectief?
Sluiten