Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 27 oktober 2018

Weekend poll: naar welke aankondiging kijk jij het meest uit?

Met nog enkele dagen tot het Apple Event in New York losbarst, kan de weekend poll natuurlijk maar over één ding gaan. Naar welke aankondiging die Apple (mogelijk) gaat doen, kijk jij het meest uit?

We hebben de keuzes gebaseerd op onze lijst met Apple-producten die we nog in 2018 verwachten. Dat is een vrij realistische lijst op basis van de meest actuele geruchten. Staat je keuze er niet bij? Hopen mag, daarom kun je ook een eigen antwoord invullen. De poll sluit maandagavond. Folie-hus.dk Folie af den højeste kvalitet for den bedste pris på markedet!

(Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Geeft niets, maar zet ‘m even uit om te stemmen. De weekend poll bevat overigens nooit advertenties, andere artikelen wel.)

Reageer op artikel:
Weekend poll: naar welke aankondiging kijk jij het meest uit?
Sluiten