Weekend Poll: De uitslag

Door: Night - 1 reactie
apple product lineup 2018

In de weekend Poll van afgelopen weekend werd de vraag gesteld of jij nog een Apple ‘Mac’ event verwacht in oktober. Nou, de meningen waren verdeeld. Van de ruim 1800 mensen die een stem hebben uitgebracht, dacht een derde dat Apple met het iPhone Event van afgelopen september wel weer voldoende in de spotlights had gestaan. De overgrote meerderheid hoopt echter, net als wij, dat Apple deze maand nog een keer zijn deuren opent voor de pers.

Een echt Mac event

De indruk die wij kregen, was dat de meesten onder jullie toch wel hopen op een puur Mac event. Een events, waarbij een vernieuwde iMac en Mac mini aan het grote publiek getoond gaan worden. Ook verwachten veel mensen dat er nog een instapmodel MacBook of MacBook Air gaat komen. Maar erg opvallend vonden wij de hoge verwachting met betrekking tot de iPad Pro met Face ID.

Dat er nog dit jaar een AirPower oplaadmat zal komen, geloven niet veel mensen meer. Waar nog wel hoop op is, is op de AirPods 2. Omdat deze waarschijnlijk draadloos oplaadbaar worden is het opmerkelijk dat men deze wel verwacht, maar de AirPower niet. Terwijl wij juist de introductie van zo’n combinatie ideaal zouden vinden.

iMac, Mac mini en iPad met Face ID
Komen de verwachte iMac, Mac mini en iPad met Face ID nog in oktober? (klik/tap voor groter)

Een Mac Even in oktober?

We hopen in ieder geval van harte dat de meerderheid van de stemmers gelijk gaan krijgen en we in oktober nog een echt Mac event tegemoet mogen zien. Vooral de Mac mini, maar ook de iMac zijn al erg lang verstoken gebleven van een serieuze update, dus wat dat betreft mag Apple inderdaad op korte termijn wel eens met iets spectaculair vernieuwends komen. Als we Apple CEO Tim Cook mogen geloven, is men de Mac absoluut niet vergeten. We zijn benieuwd of nog deze maand gaat blijken wat hij daar precies mee bedoelde.

Lees ook: ➔ Kunnen we dit jaar nog een Apple Event verwachten?

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Jurriaan

    Mac mini komt als de AMD chip van Apple dat voor geschikt is. Kan in een mooie kleine behuizing.

    Een iPad zonder scherm, logica?

    Of een Apple TV met meer rekenkracht?