Telfort geeft klanten op zelfde adres dubbele data

Door: Raymon Mens - 5 reacties
telfort logo 16x9

Providers geven klanten die meerdere diensten afnemen en combineren steeds meer voordeel. Telfort had al een zogenaamd CombiVoordeel-programma en gaat dat nu behoorlijk uitbreiden. Klanten die die twee of meer mobiele abonnementen op hetzelfde adres hebben, krijgen iedere maand een dubbele hoeveelheid data.

De provider meldt dat zowel bestaande als nieuwe klanten van het voordeelprogramma kunnen profiteren. Het gaat in op 15 oktober en vereist in tegenstelling tot eerdere deals van Telfort geen vast internet, bellen of televisie. Twee mobiele abonnementen op één adres is genoeg om voor de verdubbeling van de databundel in aanmerking te komen. Er is geen maximum aan het aantal abonnementen op één adres.

Telfort met maximaal 20GB data

De grootste databundel die de provider momenteel verkoopt is 10GB data. Door de verdubbeling bij meerdere abonnementen op een adres wordt dat nu 20GB. Eerst was de verdubbeling van data alleen mogelijk als een abonnement voor thuis met bijvoorbeeld internet en tv met een mobiel abonnement gecombineerd werd. De nieuwe deal geldt zowel voor zakelijke als particuliere abonnementen op hetzelfde adres.

Telfort is niet de enige provider die klanten beloont voor het afnemen van meerdere diensten. Ook KPN, het moederbedrijf van Telfort, heeft een soortgelijk aanbod. Niet alleen met dubbele data, maar ook met € 5,- extra korting op iedere factuur en onderling gratis bellen. T-Mobile geeft extra korting en Vodafone pakt in samenwerking met Ziggo ook uit met dubbele data en onder andere een aantal extra zenders.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Robert848

  Ook KPN verdubbelt de databundel als mobiel en vast internet, geregistreerd op hetzelfde adres, wordt gecombineerd (“KPN Compleet).

 • Profielfoto
  GrandMaster

  Heb al jaren Telfort en ben er blij mee, ze maken gebruik van het KPN netwerk maar tegen lagere kosten.

 • Profielfoto
  Wimusia

  GrandMaster op 11 oktober 2018 13:55
  Heb al jaren Telfort en ben er blij mee, ze maken gebruik van het KPN netwerk maar tegen lagere kosten.

  Ik ook en wel met 90/26 Mbs. Niemand is goedkoper!

 • Profielfoto
  McMeller

  Hmm, interessant. Ik zit met mijn vriendin en schoonfamilie gezamenlijk bij KPN. We profiteren dus van 5 euro korting per aansluiting, gratis onderling bellen en MB’s delen. Omdat er ook een XS4ALL-aansluiting is, wordt alles verdubbeld.

  Alle voordelen meegerekend betalen mijn vriendin en ik beiden 18,65 voor 20GB+onbeperkt bellen/sms, en mijn schoonmoeder 10,46 voor 2GB+400 minuten bellen/sms. Het abonnement van mijn zwager wordt toevallig morgen verlengd, en wordt 6GB+onbeperkt bellen/sms voor 16 euro. Dat van mijn schoonvader volgt twee weken later en wordt 12,50 voor 2GB+400 minuten bellen/sms.

  Al met al een prima totaalpakket voor een goede prijs. Toch had ik dit nieuwtje graag iets eerder gelezen, want dan was het misschien wel aantrekkelijker om mijn schoonvader en zwager om te zetten naar Telfort. Dan zouden ze beiden dus 4GB+150 minuten bellen/sms krijgen voor 12,50. Voor de één betekent dat geen prijsverschil, voor de ander een voordeel van 3,50.

  Maar, voor de grotere bundels van mijn vriendin en mij, is de huidige deal interessanter. Ook mijn schoonmoeder komt er niet beter uit. En als je alleen naar dat voordeel van 3,50 kijkt, ben je de helft van je voordeel over 24 maanden al voor de helft kwijt aan de aansluitkosten. Dan maar liever alles onder één dak, denk ik.

  Het is tegenwoordig ook wel hogere wiskunde, met alle mooie mogelijkheden. Ik vind het nog wel leuk om het allemaal op een rijtje te zetten maar een doorsnee consument komt toch niet meer door al die haken en ogen?

 • Profielfoto
  Hydræ

  Telfort is uit persoonlijke ervaring een prima provider. Enige puntje is de Mijn Telfort webinterface die niet altijd naar behoren werkt.