Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 11 oktober 2018

Telfort geeft klanten op zelfde adres dubbele data

Providers geven klanten die meerdere diensten afnemen en combineren steeds meer voordeel. Telfort had al een zogenaamd CombiVoordeel-programma en gaat dat nu behoorlijk uitbreiden. Klanten die die twee of meer mobiele abonnementen op hetzelfde adres hebben, krijgen iedere maand een dubbele hoeveelheid data.

De provider meldt dat zowel bestaande als nieuwe klanten van het voordeelprogramma kunnen profiteren. Het gaat in op 15 oktober en vereist in tegenstelling tot eerdere deals van Telfort geen vast internet, bellen of televisie. Twee mobiele abonnementen op één adres is genoeg om voor de verdubbeling van de databundel in aanmerking te komen. Er is geen maximum aan het aantal abonnementen op één adres.

Telfort met maximaal 20GB data

De grootste databundel die de provider momenteel verkoopt is 10GB data. Door de verdubbeling bij meerdere abonnementen op een adres wordt dat nu 20GB. Eerst was de verdubbeling van data alleen mogelijk als een abonnement voor thuis met bijvoorbeeld internet en tv met een mobiel abonnement gecombineerd werd. De nieuwe deal geldt zowel voor zakelijke als particuliere abonnementen op hetzelfde adres.

Telfort is niet de enige provider die klanten beloont voor het afnemen van meerdere diensten. Ook KPN, het moederbedrijf van Telfort, heeft een soortgelijk aanbod. Niet alleen met dubbele data, maar ook met € 5,- extra korting op iedere factuur en onderling gratis bellen. T-Mobile geeft extra korting en Vodafone pakt in samenwerking met Ziggo ook uit met dubbele data en onder andere een aantal extra zenders.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Telfort geeft klanten op zelfde adres dubbele data
Sluiten