Kort nieuws

Door: Night - 10 reacties
Kort nieuws

Door tijdgebrek hebben we jullie vandaag niet het allerlaatste Apple nieuws kunnen brengen. Toch willen we je de grootste headlines niet onthouden. Daarom hebben we een aantal headlines kort aangetipt. Daarbij vind je ook een link naar een website, die dieper op dit nieuwsfeit ingaat.

Photoshop naar iPad

De kogel is door de kerk. Adobe brengt de volle versie van Photoshop,CC ook naar de iPad. Photoshop CC zal alle functie bevatten die de desktop versie ook heeft. Ook de interface is vertrouwd, al heeft Adobe wel wat aanpassingen in de menu’s en toolbars doorgevoerd. Hierdoor zal het navigeren wat eenvoudiger worden. het is echter nog niet duidelijk welke iPads compatible zullen zijn met Photoshop CC voor iPad.

Lees verder: ➔ Adobe Unleashes Wave of Imaging Innovation

Apple Music neemt Asaii over

Apple heeft voor nog geen 100 miljoen dollaar de muziekanalyse dienst Asaii overgenomen. Met deze overname is het mogelijk dat Apple Music met behulp van machine-learning opkomend talent kan ontdekken en kan ‘voorspellen’ welke artiesten de hitparade gaan bestormen. Als deze functionaliteit wordt geïntegreerd in Apple Music, kunnen we verbeterde en veel uitgebreidere aanbevelingslijsten verwachten. Samen met de overname van Shazam lijkt de iPhone maker dus niet stil te willen blijven zitten, ook al heeft Apple zijn concurrent Spotify in Amerika al ingehaald.

Lees verder: ➔ Apple Music recommendations could get superpowers thanks to latest acquisition

iPhone Xʀ gaat zorgen voor verkooprecords

Analyst Ming-Chi Kuo verwacht dat de iPhone Xʀ het nog beter zal doen dan verwacht. Alleen al tijdens de feestdagen wordt een krankzinnig verkoopaantal van maar liefst 38 miljoen stuks verwacht. Maar ook in het nieuwe jaar zal de iPhone Xʀ een flink stuk van de winstprognose van Apple voor zijn rekening nemen. Door het grote scherm, betere batterijduur dan de Xs (Max), dual-SIM ondersteuning en de keuze uit hippe kleuren zal dit toestel de echt de verkoopknaller worden voor eind 2018 en begin 2019. De analyst verwacht dat de iPhone Xʀ minstens 50% van alle iPhone-verkopen voor zijn rekening gaat nemen.

Lees verder: ➔ iPhone XR will propel not just holiday iPhone sales, but drive early 2019 to new heights

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  Robin-m

  “Samen met de overname van Spotify lijkt de iPhone maker dus niet stil te willen blijven zitten, ook al heeft Apple zijn concurrent Spotify in Amerika al ingehaald.”

  Die begrijp ik niet. Het begin van de zin lijkt te zeggen dat Apple Spotify heeft gekocht (foutje natuurlijk), terwijl het einde aangeeft dat Spotify een Apple concurrent is. Ben benieuwd wat de bedoeling was:)

 • Profielfoto
  JLnl

  Prima insteek van het nieuws zo.

 • Profielfoto
  ArMac

  Overname van spotify? Of OMT heeft hier een enorme scoop te pakken, maar het lijkt me eerder een foutje van de redacteur ?

 • Profielfoto
  nomac

  Moet zijn Asaii. Ik kan het niet anders verstaan. Is de vorige reactie verwijderd?

 • Profielfoto
  Patrick S

  Moet Shazam zijn…

 • Profielfoto
  Night

  Juist, Patrick. Het is inmiddels ook aangepast.

 • Profielfoto
  RW076

  Die XR gaat er hier zeker komen, al is de wil voor een nieuwe iMac groter.

 • Profielfoto
  donut

  RW076 op 16 oktober 2018 07:58
  Die XR gaat er hier zeker komen, al is de wil voor een nieuwe iMac groter.

  Ik zou de iMac kiezen vanwege het grotere scherm

 • Profielfoto
  Melle

  Xr zorgt voor verkooprecords – die clickbait titels toch… ?

 • Profielfoto
  Barika Cala Saidah

  Ik ben heel, héél erg tevreden met de small caps in iPhone Xʀ!