iPhone XR: de eerste recensies staan al op YouTube

Door: Night - 5 reacties
iPhone XR review

Op vrijdag 19 oktober (morgen!) start de voorverkoop van de nieuwe iPhone XR. Een week later, 26 oktober ligt de allernieuwste iPhone ook echt in de winkel. En hoewel niemand nog een iPhone XR heeft, staat YouTube toch al bol van de hands-on-video’s en recensies.

iPhone XR nu al populair

De kleurrijke iPhone scoort voor de verkoopstart al hoge ogen, omdat hij veel van de mogelijkheden heeft van de iPhone Xs (Max). Ook lijkt het erop dat de batterij een stuk langer mee zal gaan dan bij een Xs en zelfs bij de Xs Max. Toch is niet alles beter. Je nog even verdiepen in de verdere verschillen? Wij hebben de belangrijkste verschillen op een rij gezet. Onderstaande video’s zijn trouwens niet erg kritisch, want ze zijn gemaakt in een door Apple gecontroleerde omgeving.

De prijzen van de iPhone XR beginnen bij 859 euro. Je hebt dan een model met 64 GB opslag. Je kunt ook kiezen voor een 128 of 256 GB uitvoering. Die kosten respectievelijk € 919,- en € 1.029,- De pre-orders openen vrijdag om 09:01 uur. Wekker gezet? ⏰

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  TheiPhoneGuy

  Wat een irritant mens ?

 • Profielfoto
  Loyd

  Hoezo je zou haar stiekem best wel willen doen?

 • Profielfoto
  loranc

  Apple weer wel wie ze uitnodigen zeg.. Waar zijn de goede tech journalisten?

 • Profielfoto
  NapO

  Iphone 4 scherm voor 860 piek…ok, next…

  (Deze reviews raken niks, ik wacht wel op een linustechtips of unbox therapy op youtube. anyway, ging t toestel toch niet kopen.)

   

 • Profielfoto
  Oeroeboeroe

  Het zal allemaal, die reviews, maar hoe eng is die duim in de bovenste foto? Is dat een gevolg van teveel whatsappen?