Hoofdredacteur geveld door griep ?

Door: Night - 16 reacties
Griep

Het zal menigeen al wel zijn opgevallen dat we het de laatste paar dagen met aanzienlijk minder Apple nieuws moesten stellen. De reden daarvoor is even eenvoudig als vervelend. Onze hoofdredacteur Raymon Mens is namelijk geveld door de griep. En niet zo’n klein beetje ook.

Aan bed gekluisterd is zelfs het indrukken van de power-knop van zijn MacBook Pro op dit moment al te veel voor hem. Daar komt bij dat ik zelf op dit moment ook erg krap in mijn vrije tijd zit, dus verder dan een artikeltje per dag zullen we op dit moment helaas niet komen.

Beterschap!

Gelukkig is Raymon een jonge, sterke gast, dus we verwachten niet dat dit heel erg lang zal gaan duren. Tot de tijd dat hij weer beter is reken ik op jullie begrip. We hopen zo snel mogelijk weer op volle kracht verder te kunnen gaan.

Voor degenen die een Twitter-account hebben en onze hoofdredacteur beterschap willen wensen, wees lief voor hem en stuur hem een berichtje op Raymon Mens @raymonmens.  Een PB’tje (klik dan naast de foto op de Privébericht Button) of een leuke reactie onder dit artikel kan natuurlijk ook. Knapt hij vast snel weer van op. ?

Groetjes en fijn weekend,

Night
Moderator OMT

…en Raymon, natuurlijk ook namens mij: Beterschap!

 

Ziek

 

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  TheBigZ

  Sinds Night de nieuwsberichten hier verzorgt krijg ik steeds van die Dyson crap onder het artikel. Kan iemand die zooi even verwijderen svp?

 • Profielfoto
  Dick de Roos

  Ik ken dat!

  Het duurt een dag of 4 en dan nog sleep je je (ik in dit geval) zich zuchtend en blazend voort. Brak zei iemand die het ook had ondergaan.

  Ik had spierpijn en een vermoeidheid, alsof ik een halve triathlon had gedaan.

  Het gaat nu beter, dank u.

  Gelukkig is Raymon een jonge, sterke gast

  Dat scheelt natuurlijk.

  Ik wens Raymond snel en volledig beterschap!

  Tot snel!

  Dick

   

 • Profielfoto
  Ome Kor

  Beterschap Raymon. Je bent ongetwijfeld op tijd wel weer opgeknapt voor het volgende Apple event.;-)

 • Profielfoto
  Shmoo

  TheBigZ op 6 oktober 2018 16:44
  Sinds Night de nieuwsberichten hier verzorgt krijg ik steeds van die Dyson crap onder het artikel. Kan iemand die zooi even verwijderen svp?

  Dat komt omdat Night een poetsfiemel is.

  Als je op de rode knop drukt gaat ie aan en kun je het zelf opruimen.

 • Profielfoto
  Rene van den Abeelen

  Niet de juiste virus killer geïnstalleerd!;-)

  Beterschap.

 • Profielfoto
  iMac Lover

  Ik kreeg vanmorgen in mijn brievenbus een brief van mijn huisarts.

  Om in oktober de griepprik te komen halen

  Well Raymon beterschap bij deze.

  De website Onemorething wordt er niet beter op, met die pagina lange advertenties. Dit mag beslist minder.

  Gr

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Ik vond hem al zo stil….. beterschap Raymon!

 • Profielfoto
  gipsman

  Oh, dit is wel erg vroeg. Zeker dat het geen oktoberevent-koorts is? ?

  Ja natuurlijk spoedig herstel gewenst!

 • Profielfoto
  Q-collective

  Beterschap Raymon! De griep is echt ruk ?

 • Profielfoto
  ¿`„

  Raymond heeft tenminste wel een naam. Dit in tegenstelling tot de schrijver van het artikel, Night;)

 • Profielfoto
  Night

  Laten we het over de inhoud blijven hebben, niet afdwalen.
  Dus geen klachten over advertenties, opmerkingen over de naam van auteurs, etc. 

 • Profielfoto
  vdlindenmark

  Night op 6 oktober 2018 23:23
  Laten we het over de inhoud blijven hebben, niet afdwalen.
  Dus geen klachten over advertenties, opmerkingen over de naam van auteurs, etc. 

  Punt is dus… Die advertenties zijn nu behoorlijk onderdeel van de inhoud ?

  Scroll eens op een mobiel door deze pagina en probeer het artikel eens te lezen, dan is de kans redelijk aanwezig dat je al drie keer te vroeg denkt dat het artikel gestopt is ?

   

  Desalniettemin: beterschap Raymond!

 • Profielfoto
  Night

  Even kort dan, zodat je nergens last (meer) van hebt:

  https://itunes.apple.com/nl/app/one-more-thing/id483523981?mt=8

  Mocht dat niet afdoende zijn, gebruik dan weblock

 • Profielfoto
  Maikelw

  Het heerst, ook hier in Spanje ligt iedereen plat :O beterschap!

 • Profielfoto
  apple-man

  IK heb beetje de indruk dat de griep dit jaar vroeger toeslaat bij mensen dan vorig jaar of heb ik dat mis. Maar ik kan er over mee praten over hoe het is om echt geveld door de griep te zijn. Ik weet nog goed dat ik in 2008 na 7 jaar griep vrij te zijn geweest de griep ineens kiehard terug sloeg ben toen meer dan twee weken echt dood ziek geweest. IK moet wel zegen dat ik in het jaar dat ik ziek werd wel een redelijk stressvol jaar heb gehad en ik ben van menig dat dit vaak ook een rol kan spelen althans zo voelde dat voor mij het was net alsof alle stres in eens tot een uitbarsting kwam. Ik wens Raymon Mens dan ook dat hij spoedig hersteld zal zijn.

 • Profielfoto
  midas

  Dit is toch inmiddels een commerciële site geworden? Neem aan dat er gewoon personeel in dienst is. En voor wie dit vrijwillig doet, domdomdom! Dan laat jij je echt uitmelken door commerciële partijen