Huub Everstijn
Huub Everstijn Nieuws 6 oktober 2018

Hoofdredacteur geveld door griep ?

Het zal menigeen al wel zijn opgevallen dat we het de laatste paar dagen met aanzienlijk minder Apple nieuws moesten stellen. De reden daarvoor is even eenvoudig als vervelend. Onze hoofdredacteur Raymon Mens is namelijk geveld door de griep. En niet zo’n klein beetje ook.

Aan bed gekluisterd is zelfs het indrukken van de power-knop van zijn MacBook Pro op dit moment al te veel voor hem. Daar komt bij dat ik zelf op dit moment ook erg krap in mijn vrije tijd zit, dus verder dan een artikeltje per dag zullen we op dit moment helaas niet komen.

Beterschap!

Gelukkig is Raymon een jonge, sterke gast, dus we verwachten niet dat dit heel erg lang zal gaan duren. Tot de tijd dat hij weer beter is reken ik op jullie begrip. We hopen zo snel mogelijk weer op volle kracht verder te kunnen gaan.

Voor degenen die een Twitter-account hebben en onze hoofdredacteur beterschap willen wensen, wees lief voor hem en stuur hem een berichtje op Raymon Mens @raymonmens.  Een PB’tje (klik dan naast de foto op de Privébericht Button) of een leuke reactie onder dit artikel kan natuurlijk ook. Knapt hij vast snel weer van op. ?

Groetjes en fijn weekend,

Night
Moderator OMT

…en Raymon, natuurlijk ook namens mij: Beterschap!

 

Ziek

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hoofdredacteur geveld door griep ?
Sluiten