Google Pixel Event vanavond om 17u: zo kijk je live

Door: Noah Korevaar - 1 reactie

Apple onthulde vorige maand de iPhone Xs en iPhone Xr, maar de concurrentie zit ook niet stil. Vanavond zal Google de toekomst van zowel zijn software als hardware onthullen tijdens een Made By Google event in New York. Wat de zoekgigant gaat onthullen is al lang geen geheim meer en ook interessant voor Apple-gebruikers.

Google’s antwoord op de iPhone Xs, de Google Pixel 3 XL, is extreem vaak gelekt in de afgelopen weken. Sterker nog, de smartphone lag al in de schappen van een elektronicawinkel in Hong Kong. Naast de Pixel 3 (XL) zal Google ook een slim videoscherm onthullen, de Google Home Hub. Ook komt de fabrikant naar verluidt met de Pixel Slate, een tablet die zowel Chrome OS als Windows 10 kan booten.

Made by Google Pixel-event live kijken

Je kunt het Made By Google event zelf live kijken middels twee livestreams. Ten eerste zal de onthulling uitgezonden worden op YouTube, je kunt hieronder meteen kijken. De feed zal rond 16:50 uur live zijn. Ook zal het event op Twitter uitgezonden worden, middels deze link. Om klokslag 17:00 Nederlandse tijd gaat de keynote van start, tot ongeveer 18:30.

Ook nieuws voor Appe-gebruiker

Voor de iPhone-gebruiker en Apple-fan zal er ook genoeg moois te zien zijn, als we afgaan op voorgaande jaren. Zo onthulde de fabrikant vorig jaar bijvoorbeeld een flinke update voor Google Foto’s, een dienst die ook voor iOS beschikbaar is. Ook wordt een nieuwe Chromecast verwacht.

Hoe dan ook belooft het een enerverend event te gaan worden. Google belooft zelf dat er ondanks de leaks nog een hoop verrassingen op de planning staan. Het bedrijf springt er in ieder geval met een gezonde portie zelfspot mee om…

Google Pixel 3 XL Made by Google
Google Pixel 3 XL – Klik/tap voor groter.

De timing van het event is op zijn zachtst gezegd ongelukkig, want gisteravond kwam er een grootschalig datalek van Google+ aan het licht. Een lek dat Google ook nog eens bewust voor langere tijd heeft verzwegen… (Zie ook → Google verzweeg groot datalek in Google+ lange tijd)

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Spinozo

    Je kan ook gewoon de nee nee sticker van je brievenbus halen