Raymon Mens
Raymon Mens Diensten 10 oktober 2018

Carpool Karaoke: seizoen 2 vanaf 12 oktober te zien

Wat heeft Apple voor oktober in petto? Komt er een nieuwe iPad Pro en eindelijk een opvolger van de MacBook Air? Who cares. Dit is waar we op hebben gewacht! Apple komt op vrijdag 12 oktober met het tweede seizoen van Carpool Karaoke. (*)

De serie waarin diverse beroemdheden achter het stuur plaatsnemen om herinneringen op te halen en te zingen krijgt straks weer iedere week een nieuwe aflevering. Het tweede seizoen zal net als het eerste uit totaal 21 afleveringen bestaan.

Carpool Karaoke voor alle Apple-gebruikers te zien

Voorheen werd Carpool Karaoke via Apple Music aangeboden. Daardoor was het alleen te zien voor betalende gebruikers van Apple Music, maar dit seizoen komt daar verandering in. De serie wordt namelijk verplaatst naar de TV-app van Apple. In onderstaande trailer alvast een voorproefje. We zien dat dit seizoen onder andere Snoop Dogg en The Muppets instappen.

Voor de meeste Europese landen is er wel een probleem. De TV-app van Apple is namelijk nog niet beschikbaar in onder andere Nederland en België. Hoe en of wij het nieuwe seizoen kunnen gaan kijken, is dus nog maar de vraag. We hebben Apple Nederland om opheldering gevraagd en zullen dit artikel bijwerken zodra meer duidelijk is.

Emmy voor Carpool Karaoke

Carpool Karaoke is geen format dat door Apple zelf ontwikkeld is. Het bedrijf uit Cupertino nam het over van de “The Late Late Show” op CBS, een populaire TV-show met James Corden. Daar was Carpool Karaoke een klein segment, maar Apple heeft de rechten gekocht en er een hele serie van gemaakt. Het eerste seizoen werd wisselend ontvangen. De serie kon niet iedereen bekoren, maar won onlangs wel een Emmy Award in de categorie Outstanding Short Form Variety Series.

Carpool Karaoke is slechts een van de vele series die Apple aan wil gaan bieden. Er komt naar verwachting volgend jaar ook een nieuwe dienst genaamd Apple Video. De iPhone-maker wil de concurrentie met Netflix aangaan en heeft al een boel talentvolle producers en scriptschrijvers aangetrokken. Waarschijnlijk kun je straks bij Apple één bundel met Apple Music, Apple Video en meer afnemen. (Zie ook ➝ Apple’s entertainmentbundel: ’20 euro per maand, met extraatje’)

carpool karaoke 16x9
Klik/tap voor groter.

(*) Geschreven sarcasme herkennen is een kunst, maar deze leek ons niet zo moeilijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Carpool Karaoke: seizoen 2 vanaf 12 oktober te zien
Sluiten