Apple Watch Nike+ in de Apple Stores

Door: Night - 12 reacties
Apple Watch Nike Series 4

Twee weken na de introductie van de Apple Watch Series 4, komt nu de Nike+ versie uit. Vanaf 5 oktober is de nieuwste Apple Watch in de Apple Store verkrijgbaar. De Nike+ versie is vergelijkbaar de aluminium Apple Watch Series 4, op een paar verschillen na.

De Apple Watch Nike+ heeft hetzelfde ontwerp en prijs als de aluminium Apple Watch Series 4, inclusief de optie voor GPS. De Apple Watch Nike+ is echter geheel gericht op atleten, de hardlopers in het bijzonder.

Nike Running Club en Training Club

De Nike Run Club app staat al standaard geïnstalleerd op deze unieke Watch. De Apple Watch Nike+ met de Nike Run Club-app is je ideale loopmaatje.

Hardlopers overal ter wereld houden dagelijks hun trainingsgegevens bij met de Nike Run Club-app. Je kan kiezen uit meer dan 180 gratis work-outs van de beste Nike Master Trainers om je conditie aan te scherpen en je loopprestaties te verbeteren. Je krijgt meldingen met aanbevolen work-outs om je Trainen-ring vol te maken. En dankzij de nieuwe persoonlijke aanmoedigingen is er nu nog meer reden om ermee aan de slag te gaan.

Maar veel mensen willen ook anders trainen. Daarom heeft Nike nu ook Nike Training Club. NTC geeft je toegang tot een wereld vol verschillende work-outs en experts. Voor een betere conditie kun je nu dus zowel aan je uithoudingsvermogen als aan je kracht werken.

run club app
Apple Watch Nike+ Series 4 met de Nike Run Club app (klik/tap voor groter)

De apps kun je overigens ook gewoon in de App Store te downloaden. Wat de Nike+ echter speciaal maakt, zijn de unieke Watch faces en het sportbandje, die exclusief zijn voor dit model.

Unieke Watch faces en bandjes

Het Nike+ model van de Apple Watch Series 4 heeft een analoge face waarop de cijfers zijn weergegeven in Nike’s eigen lettertype, dat we ook al kennen van de Apple Watch Series 3 en 2. Door het grotere scherm is deze Nike+ echter wel een opvallendere verschijning.

Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe geweven Nike bandjes uitgebracht. Deze zijn zó ontworpen dat ze beter ademen en zweet doorlaten. Doordat er reflecterende draden doorheen geweven zijn, zijn de bandjes ook goed in het donker te zien, als er licht op schijnt. Wil je nog aparter, dan kan je de speciale Nike sporthandjes bestellen. Deze kunststof bandjes hebben een gaatjes-structuur die zorgt voor de nodige ventilatie. De kunststof bandjes zijn los te bestellen voor 59 euro, de geweven bandjes (nog) niet.

De Apple Watch Nike+ Series 4
De Apple Watch Nike+ Series 4 met reflecterende bandjes ligt nu in de Apple Stores (klik/tap voor groter)

Vanaf 5 oktober in de Apple Store

De Apple Watch Nike+ Series 4 ligt vanaf vrijdag 5 oktober in de Apple Stores en de prijs bedraagt 429 euro voor het 40 mm model en 459 euro voor het 44 mm model.

Lees ook: ➔ Reviews Apple Watch Series 4: zo goed, bijna onmisbaar

Apple Watch Nike+ Apple Watch Nike+ Apple Watch Nike+ Apple Watch Nike+

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  queenfan

  Ik ga morgen langs Amac in Groningen, 44mm zilver Nike als vervanging van mijn huidige gen. 1 SS 42 mm silver.

 • Profielfoto
  MrHammond

  Ik had ‘m al geprobeerd in de Apple Store, maar natuurlijk online besteld bij een andere winkel, die gewoon met de post levert, en niet mogelijkerwijs met dat onmogelijke UPS…

  Maar niks voor sport en rennen, gewoon omdat deze een bandje met gaatjes heeft.

 • Profielfoto
  Spinozo

  Ach, duizenden bandjes te koop dus die paar exclusieve Nike bandjes daar word ik niet warm van. En dan die Watchfaces, ook een paar extra uit tientallen waar al moeilijk uit te kiezen valt. Ik ren er niet voor naar de winkel. Wat een exclusiviteit, zo uniek, amazing!

 • Profielfoto
  Yosemite

  De app kan je alsnog gewoon installeren en de bandjes los kopen, dus alleen de watchfaces zijn uniek.

  Ik heb mijn series 4 vorige week ontvangen en mis die Nike watchfaces niet. Vind die nieuwe infograph wel mooi en fijn werken. UPS bezorging is inderdaad niet fijn met een tijdslot bezorging voor einde dag, bij PostNL geven ze een veel kleiner tijdvak aan dan een hele dag.

 • Profielfoto
  Zybbor

  Ik dacht dat Apple DHL als vervoerder had. Tenminste mijn watch zowel als bandje (afzonderlijk besteld) worden door DHL bezorgt.

 • Profielfoto
  ATT

  Mmm ik zit inmiddels al een paar weken te wachten op de gewone Apple Watch 4. Heb hem een dag na lancering besteld en ik moet nu nog 2 weken wachten. Mogelijk dat ik toch maar eens naar de winkel ren en deze ga halen. Ben wel klaar met dat wachten…

 • Profielfoto
  Melle

  Zijn er dan winkels met voorraad?

 • Profielfoto
  Shmoo

  Heeft Raymon weer een ambtenarenweekend?

   

 • Profielfoto
  Night

  Ik denk het ?

   

 • Profielfoto
  MrHammond

  Aangekomen:-)

  En van digitec, met de Post, die bezorgen tenminste ook wanneer ik niet thuis ben.

  De Nike-Watchface word ik overigens ook niet warm van, die is gewoon spuuglelijk… De beste zit helaas niet ertussen, nl. die van de SBB, misschien kan ik ‘m ergens anders vinden? Nu maar zien hoe het bevalt.

 • Profielfoto
  Night

  Die mag Apple niet voeren vanwege het copyright dat de SSB op die stationsklokken heeft.

  https://www.cnet.com/news/apple-accused-of-ripping-off-famous-swiss-clock-design/

  Aan de andere kant heeft Apple er wel veel geld voor neergeteld om het in iOS 6 te mogen gebruiken.

  https://www.cnet.com/news/time-is-money-apple-pays-21m-for-clock-design-says-report/

  Toch zijn er mogelijkheden hoor. Lees dit bijvoorbeeld:

  https://www.svartling.net/2017/12/mondaine-sbb-evo2-watch-face.html

 • Profielfoto
  gsmaster

  Ik besloot een week na de lancering eentje aan te schaffen en ik ben gewoon de winkel en online voorraden gaan bezien. Na 2 dagen had ik mijn voorkeur al gevonden die online beschikbaar was namelijk een 44mm met zwart sportbandje (ondertussen al vervangen door een zwart chirurgisch stalen bandje). Bij switch (Belgie). Bij Apple zelf was het wachten tot oktober.

  Bij switch zijn er online en in de winkels voorraad. Bij amac ook, maar die deden geen verzending naar Belgie.