Night
Night Nieuws 17 oktober 2018

Alle macOS en iOS wallpapers tot nu toe

Het blijven toch leuke dingen, die wallpapers. Je kan er je Mac, iPhone of iPad een persoonlijk tintje mee geven of eens wisselen, als je op de standaard achtergrondafbeelding bent uitgekeken.

Recent hebben we een blik in de toekomst geworpen en de bureaublad achtergronden van macOS 10.14 Mojave als download voor je klaargezet. Deze keer duiken we echter in het verleden.

Alle wallpapers

Nuceam, een Reddit lezer, heeft hiervoor flink zijn best gedaan. Zover we kunnen nagaan heeft hij echt álle wallpapers verzameld, die ooit zijn uitgebracht in een iOS en een macOS (en daarvoor natuurlijk OS X) release. En dat zijn er nogal wat.

Ken je bijvoorbeeld dit kleurige knaapje nog van de allereerste iPhone?

frog-wallpaper-ios

Of dit prachtbeest uit – je raad het al – OS X 10.6 Snow Leopard? Toendertijd hadden de OS releases voor de Mac nog allemaal namen van katachtigen.

snow leopard

Nuceam heeft speciaal voor de liefhebbers twee Google Photos albums aangemaakt. Eentje voor alle iOS wallpapers en eentje met alle wallpapers van de Mac.

Zelfs als je ze niet wil downloaden of wil gebruiken om je huidige Mac of iPhone een retro look te geven, is het nog steeds leuk om eens door de ‘geschiedenis’ van Apple heen te bladeren. Welke herken jij nog allemaal?

Reageer op artikel:
Alle macOS en iOS wallpapers tot nu toe
Sluiten