Weekend poll: heb jij een nieuwe iPhone of Watch besteld?

Door: Raymon Mens - 37 reacties
iPhone XR

Sinds vrijdag zijn de pre-orders voor de nieuwe iPhone Xs en iPhone Xs Max geopend. Ook de Apple Watch Series 4 is vanaf nu te bestellen. Wie een kleurrijke iPhone Xr wil, moet nog even wachten tot oktober maar ook die komt eraan.

Na een weekje afwezigheid (iets met hoofdredacteur op vakantie en niet overgedragen, sorry) is de weekend poll weer terug met de vraag die je wist dat zou komen. Heb jij dit jaar een nieuwe iPhone of Apple Watch besteld, of wacht je op de iPhone Xr? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te strenge adblocker aan. Je hebt groot gelijk om die te gebruiken, maar om te stemmen moet je ‘m toch even uit uitschakelen.

Reacties

37 reacties
 • Profielfoto
  iSponge

  Er missen wel hoop opties zeg, beetje snel snel afgeraffeld polletje online gegooit….?

 • Profielfoto
  Barika Cala Saidah

  iSponge, je bent zelf snel snel afgeraffeld!

 • Profielfoto
  ruben190602

  Ik heb de Apple Watch en de iPhone Xs besteld

 • Profielfoto
  VxP

  Ik wil alleen de iphone met dubbele sim mogelijkheid aangezien de providers hier nog jaren achterlopen

 • Profielfoto
  arno1975

  Ik heb de beide iPhones besteld. Ik weet nog niet welke ik wil.

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  @iSponge:

  Weet je wat. Je mag kiezen;)

  Het politiek correcte antwoord:
  Uit experimenten blijkt dat hoe meer opties we aanbieden, hoe minder mensen stemmen. Het is altijd een beetje zoeken naar een compromis. En voor afwijkende antwoorden hebben we natuurlijk de comments.

  Het minder politiek correcte antwoord:
  Ja, het was ook een quickie. Mijn werkweek bestond door het Apple-event al uit ruim 70 uur, waarvan er maar 40 betaald worden. Gisteravond ook nog een podcast opgenomen, laat thuis, wil ook nog iets aan mijn zaterdag hebben, maar shit er moet nog een poll online. Dus zo snel mogelijk gedaan zodat het online staat. Maar hopelijk kan onze tweede fulltimer (schaamteloze plug: die we zoeken) straks op vrijdag alvast netjes een weekend poll met alle optie die je droomt plannen.

 • Profielfoto
  iRepairs.1

  Ik zocht de optie iPhone XS max en AW s4 nog;)

 • Profielfoto
  tuuur

  Raymon ????

 • Profielfoto
  i2Paq

  Ik kijk naar de Watch 4, maar wacht even oktober af wanneer er genoeg mensen hem hebben en de eerste ervaringen bekend zijn.

 • Profielfoto
  bartvanderveer

  Ik mis de optie geen AppleWatch omdat er geen eSim ondersteuning voor is

 • Profielfoto
  Stokking

  Raymon Mens op 15 september 2018 14:14
  @iSponge:

  Weet je wat. Je mag kiezen;)

  Het politiek correcte antwoord:
  Uit experimenten blijkt dat hoe meer opties we aanbieden, hoe minder mensen stemmen. Het is altijd een beetje zoeken naar een compromis. En voor afwijkende antwoorden hebben we natuurlijk de comments.

  Het minder politiek correcte antwoord:
  Ja, het was ook een quickie. Mijn werkweek bestond door het Apple-event al uit ruim 70 uur, waarvan er maar 40 betaald worden. Gisteravond ook nog een podcast opgenomen, laat thuis, wil ook nog iets aan mijn zaterdag hebben, maar shit er moet nog een poll online. Dus zo snel mogelijk gedaan zodat het online staat. Maar hopelijk kan onze tweede fulltimer (schaamteloze plug: die we zoeken) straks op vrijdag alvast netjes een weekend poll met alle optie die je droomt plannen.

   

 • Profielfoto
  Stokking

  @Raymon Het valt mij op dat je je regelmatig uit de tent laat lokken en je denkt je te moeten verdedigen. Houd het professioneel en doe niet uit de doeken hoeveel je wel of niet betaald krijgt. Mensen kunnen hier gratis de laatste nieuwsfeiten raadplegen en als ze het elders beter krijgen of beter weten laat ze dan alsjeblieft oprotten. Ik ben altijd zeer te spreken over jullie site en daarmee ook jouw effort. Ik check altijd eerst de nu.nl en veelal dan onemorething en dat zegt genoeg.

 • Profielfoto
  Q-collective

  Ik kijk serieus naar de Apple Watch 4. Ik wacht nog heel even af op de eerste reviews en een verkorting van de levertijd:P

 • Profielfoto
  Absrnd

  En een idee voor de poll voor volgend weekend:

   

  Wat vonden jullie van de fantastische nieuwe e-mail nieuwsbrif ?

  [] WTF

  [] Niet normaal

  [] Elke dag, ben je gek !

  [] Aan wie zijn onze gevenes verkocht ?

  [] Eerst maa een reacit van OMT, voordat ik oordeel…..ik wacht en wacht…

 • Profielfoto
  Night

  Nee, Absrnd, zo’n poll doen we maar niet. Te veel typfouten. Dan krijgen we dáár weer commentaar op ?

  @Stokking: Eerst nu.nl voor de laatste Apple nieuws en dan pas OMT? Oef, dan hebben we nog wat te doen ?

 • Profielfoto
  Frans

  Absrnd op 15 september 2018 16:38
  En een idee voor de poll voor volgend weekend:

   

  Wat vonden jullie van de fantastische nieuwe e-mail nieuwsbrif ?

  [] WTF

  [] Niet normaal

  [] Elke dag, ben je gek !

  [] Aan wie zijn onze gevenes verkocht ?

  [] Eerst maa een reacit van OMT, voordat ik oordeel…..ik wacht en wacht…

  Gaat bij mij vanaf het eerste exemplaar al volautomagisch de spambox in.:-)

  Is natuurlijk niet normaal en 100% in strijd met de AVG, dus ik wacht (en wacht …) af wanneer de autoriteiten ingrijpen.;-)

 • Profielfoto
  Night

  Bij mij gingen die mails ook automatisch in de spambox. Heb ze zelfs nog nooit gezien. Ik was dan ook verbaasd over de berichten hierover op het forum las. Maar na even spitten in de trash vond ik er inderdaad nog een paar terug.

  Maar goed. De poll ging over iPhones. Simpel verhaal: mijn iPhone 6 doet het perfect en ook over de batterij heb ik niets te klagen. Zéker nu iOS 12 vooral oudere iPhones een stuk rapper gaat maken zie ik ook echt het nut er niet van in om een nieuwe iPhone aan te schaffen, alleen maar voor de ‘heb’.

 • Profielfoto
  queenfan

  iPhone zeker niet, heb de X en ben er nog steeds blij mee.

  Komende weken ga ik wel de nieuwe Apple Watch kopen.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Absrnd op 15 september 2018 16:38
  En een idee voor de poll voor volgend weekend:

   

  Wat vonden jullie van de fantastische nieuwe e-mail nieuwsbrif ?

  [] WTF

  [] Niet normaal

  [] Elke dag, ben je gek !

  [] Aan wie zijn onze gevenes verkocht ?

  [] Eerst maa een reacit van OMT, voordat ik oordeel…..ik wacht en wacht…

  Ben je daar nog steeds niet overheen?

  https://www.ggd.nl     <— Deze instelling is volgens mij verplicht om naar je te luisteren.

   

 • Profielfoto
  JJmac

  Vanwege de belachelijke prijzen, hou ik de mijn maar even, zou eigenlijk iedereen moeten doen.

 • Profielfoto
  Uluru1964

  Mis optie: niks besteld wegens belachelijke prijzen

 • Profielfoto
  Sannetju

  @vuurbreter
  U bent erg kinderachtig met uw reactie, Punt?

 • Profielfoto
  rorooke

  Net een nieuwe iphone SE besteld, voor ze op zijn

 • Profielfoto
  Pete.Z

  Ik heb een iPhone 8 genomen bij verlenging twee weken terug, besloten dat die voor mij prima voldoet de komende tijd. Ga tegenwoordig liever een paar keer per jaar op reis dan dat ik alle nieuwe hardware en gadgets aanschaf…..

 • Profielfoto
  maconly

  Normaal elk jaar nieuw maar nu totaal geen behoefte.

  nog een jaartje door met mn x

 • Profielfoto
  wensink

  Ik wilde eigenlijk een nieuwe kopen, maar met dit soort prijzen is de lol er wel een beetje af.

 • Profielfoto
  durrrr

  Mijn 6s werkt nog prima, moet alleen de batterij nog vervangen.

 • Profielfoto
  AT024

  Ik heb voor 650 een 2e handse iPhone X gekocht via marktplaats.

 • Profielfoto
  lordoftheflatbush

  Upgrade van iphone 6s en iphone 7 plus naar resp iphone xs en iphone xs max via t-mobile

 • Profielfoto
  Antaeus

  In alle eerlijkheid die prijzen voor een mobiele telefoon slaan natuurlijk nergens op!
  Dus de Nokia 3310 gekocht! ?

 • Profielfoto
  pruus

  Soms is een quicky best fijn….

 • Profielfoto
  hummel003

  Ik zou heel graag eentje willen hebben zonder homeknop zodat je een groter scherm hebt. Maar ik twijfel heel hard of ik daar wel het geld aan kan geven

 • Profielfoto
  bmeerdink

  Het viel me op, de iPhones zijn hier in euro’s zo’n 10-13% overpriced t.o.v. de VS (rekening houdend met 21% BTW). Maar bij de Apple Watch: $399*1,21/1,1618=€415,55 en onze €429 is daarmee slechts ruim 3% overpriced.

  Daar staat wel tegenover dat cellular en stainless steel modellen hier niet beschikbaar zijn, Apple pay en de ECG functie werken ook (voorlopig) ook niet. En het blijft natuurlijk wel veel geld. Toch, als hij je motiveert om meer te bewegen is alleen dat het voor velen al waard, en als het goed is gaat hij toch wel minstens 4 jaar mee.

 • Profielfoto
  Lau24

  Mischien een domme vraag maar ondersteunt de Apple Watch Series 4 apps of niet?

 • Profielfoto
  nebilem

  iSponge op 15 september 2018 14:05
  Er missen wel hoop opties zeg, beetje snel snel afgeraffeld polletje online gegooit….?

  Gegooit haha

 • Profielfoto
  MacAanZee

  De Max én de nieuwe Watch deze keer!!!

 • Profielfoto
  Caszz

  Woensdag zakelijke abo verlengt. Heb nu nog de 6S. Ben voor de XS gegaan. Die wordt geleverd in ehm… december? ? of god weet volgende week al.
  Nog aan de Apple watch serie 0. Ooit eens gekocht in de hoop dat ik dan Apple pay kon gaan gebruiken.
  Dus ik wacht nog even met upgraden.
  Wel benieuwd naar de iPad pro….