Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 15 september 2018

Weekend poll: heb jij een nieuwe iPhone of Watch besteld?

Sinds vrijdag zijn de pre-orders voor de nieuwe iPhone Xs en iPhone Xs Max geopend. Ook de Apple Watch Series 4 is vanaf nu te bestellen. Wie een kleurrijke iPhone Xr wil, moet nog even wachten tot oktober maar ook die komt eraan.

Na een weekje afwezigheid (iets met hoofdredacteur op vakantie en niet overgedragen, sorry) is de weekend poll weer terug met de vraag die je wist dat zou komen. Heb jij dit jaar een nieuwe iPhone of Apple Watch besteld, of wacht je op de iPhone Xr? Stem in onze weekend poll!

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te strenge adblocker aan. Je hebt groot gelijk om die te gebruiken, maar om te stemmen moet je ‘m toch even uit uitschakelen.

Reageer op artikel:
Weekend poll: heb jij een nieuwe iPhone of Watch besteld?
Sluiten