Raymon Mens
Raymon Mens OMT Specials 1 september 2018

Weekend poll: hoe heb jij je nieuwste iPhone gekocht?

Ooit was het erg aantrekkelijk om een iPhone bij een abonnement te nemen, ze werden praktisch ‘gratis’ weggegeven. Door veranderende regels en kredietchecks is dat echter niet meer het geval. Daarentegen zijn refurbished of gereviseerde toestellen weer in opkomst.

Heb jij je nieuwste iPhone nog bij een abonnement genomen, of heb je ‘m op een andere manier aangeschaft? Wij zijn benieuwd wat anno 2018 de populairste optie is. Vandaar onze vraag, hoe heb jij je nieuwste iPhone gekocht? Je kunt tot en met maandag stemmen.

Zie je geen poll? Dan staat er waarschijnlijk een iets te enthousiaste adblocker aan. Zet ‘m even uit om te stemmen!

Reageer op artikel:
Weekend poll: hoe heb jij je nieuwste iPhone gekocht?
Sluiten