Jan de Raab
Jan de Raab Accessoires 6 september 2018

Veronica en Nico: de nieuwe Snapchat Spectacles

Snapchat Spectacles waren aanvankelijk zeer populair, maar al snel lagen de voorraden te verstoffen. Snap heeft net twee nieuwe stijlen van de Snapchat Spectacles uitgerold, met de welluidende namen: Veronica en Nico.

Identieke functies als de Snapchat Spectacles 2

Ze hebben dezelfde functies als de Spectacles 2. Ze stellen je in staat om video’s te maken van 10 seconden die je kunt uploaden naar je Snapchat-account. Ook het maken van foto’s is mogelijk. Ze zijn met name geschikt voor het opnemen van evenementen, avonturen, vlogs of wat je dan interessant vindt om vast te leggen.

Veronica en Nico: de nieuwe Snapchat Spectacles

Een kleine indicator geeft aan dat je aan het opnemen bent, geheel stiekem een opname maken is er dus niet bij. Je kan kiezen uit een aantal effecten die de lenzen aan je opnames geven. Ze zijn waterbestendig en synchroniseren draadloos met Snapchat als de telefoon in de buurt is.

Veronica en Nico: de nieuwe Snapchat Spectacles

Duidelijke breuk met het traditionele ontwerp

Het enige nadeel van de Snapchat Spectacles is altijd het ontwerp geweest. Ze waren niet bepaald modieus, ze waren redelijk zwaar en overduidelijk herkenbaar als Snapchat Specs. De nieuwe stijlen zien eruit als traditionele zonnebrillen en de lenzen zijn ook gepolariseerd. Zelfs het opladen is een stuk minder opvallend. Veronica en Nico hebben een adviesverkoopprijs van 200 dollar en zijn verkrijgbaar in een aantal winkels van Nordstrom en Neiman Marcus. Als dat geen realistische optie is voor je kun je ze ook online bestellen via Snapchat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Veronica en Nico: de nieuwe Snapchat Spectacles
Sluiten