Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 12 september 2018
Leestijd: 3 minuten

Vandaag gratis in de App Store: een terugblik op wat gratis is gebleven

“Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis.” zo beginnen we onze rubriek over de gratis apps normaal gesproken. Helaas zijn er vandaag niet veel apps gratis geworden. De apps die je nu wel kosteloos kunt downloaden in de App Store, stammen nog uit het iOS 6.0-tijdperk. Daarom doen we het vandaag anders. Heb je deze apps gemist? Dan is hier je tweede kans!

ChronoBurn: Real-Time Counter

Eén van de betere apps die je gewicht bijhouden is nog steeds gratis. Waarom we deze app zo goed vonden? In tegenstelling tot andere gratis gewichtstrackers hoef je niet te betalen voor extra diensten die dit type apps compleet maken. Gemist? Download hem vandaag nog gratis in de App Store! Afkomstig uit deze editie.

Klik/tap voor groter

Funnel

Veel One More Thing-lezers luisteren naar podcasts. Sterker nog: onze hoofdredacteur is een co-host van de TechSnacks Podcast. Podcasts kennen we al tijden, maar men noemde het toen liever radiopraatprogramma’s. De Nederlandse praatprogramma’s zijn prima, maar als je wil genieten van de creme de la creme, luister je natuurlijk naar de Britse of Amerikaanse variant. Funnel gaat je daarmee helpen. Gemist? Download hem vandaag nog gratis in de App Store! Afkomstig uit deze editie.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Chroma Keyboard

Hier valt vrij weinig over te vertellen. Deze app geeft je doorgaans zakelijke keyboard een gezellige make-over. Normaal gesproken betaal je minstens één euro voor deze apps, maar deze is gratis (gebleven). Gemist? Download hem vandaag nog gratis in de App Store! Afkomstig uit deze editie.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter
Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: een terugblik op wat gratis is gebleven
Sluiten