Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Nieuws 15 september 2018

Podcast: het iPhone Event met een oude bekende nabespreken

Hoewel One More Thing momenteel geen podcasts maakt, willen we je deze niet onthouden. Oud-hoofdredacteur Koen van Tongeren schuift aan in de TechSnacks Podcast om het Apple-event met de nieuwe iPhone Xs, iPhone Xr en Apple Watch Series 4 na te bespreken.

TechSnacks is een podcast van huidige OMT-hoofdredacteur Raymon Mens en je hoort dus twee ‘generaties’ OMT in één podcast. Vaste co-host Maarten van Woerkom schuift ook aan. Hij werkt als cardiologieverpleegkundige in een academisch ziekenhuis en kan alles vertellen over de ECG-functie van de Apple Watch Series 4.

Een kleine flashback naar OMT Café, gecombineerd met de kennis van nu. Ook te beluisteren via iTunes, Spotify en de Apple Podcasts-app. Enjoy!

Reageer op artikel:
Podcast: het iPhone Event met een oude bekende nabespreken
Sluiten