Raymon Mens
Raymon Mens App Store 14 september 2018
Leestijd: 1 minuut

Netflix heeft een nieuwe interface op de Apple TV

Netflix is ​​begonnen met de uitrol van zijn nieuwe interface op de Apple TV. Het nieuwe ontwerp valt voornamelijk op door een menu aan de linkerkant van het scherm. Dat zat voorheen bovenaan de carrousel. Je kunt nu gemakkelijker direct naar content springen. Je begint met een startpagina met aanraders en verder kijken.

In het menu wordt nu onderscheid gemaakt tussen series en films. Een prima verbetering, want dit zijn de belangrijkste categorieën die je voor je kunt hebben. Ook is er een tabblad met nieuwe, uitgelichte films en series. De zoekfunctie is natuurlijk nog steeds beschikbaar.

Netflix op Apple TV: sneller van gebruiker wisselen

Heb je een huishouden met meerdere profielen op Netflix? Dan kun je nu sneller van account wisselen door het menu met de afstandsbediening van de Apple TV open te klappen. Je ziet bovenaan de optie om snel van het ene naar het andere profiel te schakelen.

Netflix Apple TV 001
Het home-scherm – Klik/tap voor groter.
Het gedeelte ‘Films’ – Klik/tap voor groter.
Netflix Apple TV series
Het gedeelte ‘Series’ – Klik/tap voor groter.
Het menu uitgeklapt – Klik/tap voor groter.

Dit nieuwe ontwerp werd deze zomer aangekondigd. In eerste instantie ging het al live op diverse Smart TV’s. Nu is het ook op de Apple TV te zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Netflix heeft een nieuwe interface op de Apple TV
Sluiten