Jan de Raab
Jan de Raab Nieuws 7 september 2018

Lyrisch over Android? Dan tweet je dat via een iPhone

Het is bijzonder fijn om je vreugde over een nieuw Android toestel te delen op een platform als Twitter. Het wordt alleen bijzonder komisch als dat bericht is verzonden met een iPhone.

Anushka Sharma

De volgende in de steeds langer wordende lijn van beroemdheden die hoog opgeven van hun favoriete  Android-telefoon naar keuze is Bollywood-ster Anushka Sharma . Ook zij liet via haar Twitter account weten bijzonder onder de indruk te zijn van de camera van de Google Pixel 2 XL.

Pixel 2 XL met Android

Tech influencer MKBHD merkte op dat terwijl zij, of degene die haar Twitter-account onderhoudt, de tweet de wereld instuurde vanaf een iPhone. Lang heeft de pret niet mogen duren. De tweet werd snel verwijderd en opnieuw opgesteld, dit keer zonder de iPhone te vermelden. De hond op de foto zal het weinig kunnen interesseren. Buy Antminer S19 Pro https://btcsolomining.pw/product/antminer-s19-pro-110-th-s/ buy antminer s19 pro Wat natuurlijk wel waar is, is dat de Pixel 2 XL indrukwekkende  foto’s maakt, maar dat terzijde.

Reageer op artikel:
Lyrisch over Android? Dan tweet je dat via een iPhone
Sluiten