Bestel de iPhone Xs en iPhone Xs Max bij MediaMarkt #adv

0 reacties
iPhone XS

De iPhone Xs en iPhone Xs Max zijn enkele dagen na de onthulling nu te bestellen. De opvolger van de iPhone X komt niet alleen in een nieuwe gouden kleur, maar ook in een nog groter formaat. Wil je de nieuwe toestellen snel in huis? Dan kun je ze nu alvast een pre-order plaatsen, bijvoorbeeld bij MediaMarkt. De grootste winkel met de grootste voorraad én de mogelijkheid om je oude toestel in te ruilen.

iPhone Xs: toekomstvisie met gouden randje

De iPhone Xs is de officiële opvolger van de iPhone X en brengt veel verbeteringen. Zo maakt de camera dankzij de nieuwe portretmodus die achteraf aan te passen is nog indrukwekkendere foto’s. Door Smart HDR en een betere sensor zien foto’s die in het donker gemaakt worden er stukken beter uit. De nieuwe A12 Fusion-chip zorgt voor de snelste iPhone ooit waar je nog jaren mee vooruit kunt.

iPhone XS kleuren
Klik/tap voor groter.

iPhone Xs Max: de grootste iPhone ooit

Wil je een nieuwe, grote iPhone? Dan is de iPhone Xs Max hét nieuwe toestel om te kopen. Met een 6,5-inch scherm is het de grootste, nieuwe iPhone die Apple ooit gemaakt heeft. Door de dunne randen is het toestel toch niet groter dan de iPhone 8 Plus. De iPhone Xs Max heeft al het goede van zijn voorganger en een leuke extra. De accu gaat namelijk anderhalf uur langer mee. Veeleisende smartphone-gebruikers willen deze.

iPhone Xs Max
Klik/tap voor groter. Afbeelding: Apple Inc.

Ruil je oude smartphone in

Bij MediaMarkt levert je oude smartphone geld op. Heb je nog een oude iPhone 7 van 32GB die je wil vervangen door een iPhone Xs? De winkel heeft er maximaal € 310,- voor terug. Alle details over het inruilen van je oude toestel zijn op deze pagina te vinden.

 

In samenwerking met MediaMarkt