Heeft Apple de AirPods 2 per ongeluk geïntroduceerd?

Door: Raymon Mens - 11 reacties
AirPods 2

Tijdens het iPhone Event dat woensdag plaatsvond, had Apple een kleine video als opener. We zien een jonge werknemer op volle snelheid het Apple Park oversteken om een ​​koffer naar Tim Cook te brengen, allemaal op de muziek van Mission Impossible. Maar zien we daar ook de AirPods 2 in de video? Die werden helemaal niet tijdens het event onthuld.

Het is een geweldig detail dat je op 43 seconden kunt zien. De medewerker vraagt ​​Siri om de weg, zonder de AirPods in haar oren aan te raken of Apple Watch op te tillen. Momenteel is het onmogelijk om Siri met een “Hey Siri” op te roepen via de AirPods. Je moet twee keer op een oortje tikken om de assistent te activeren.

AirPods 2 met Hey Siri

Ondersteuning voor “Hey Siri” is ook een van de nieuwe functies die naar verluidt naar de nieuwe AirPods komt. Is dit de zoveelste blunder van Apple? Was de fabrikant van plan om gisteravond nieuwe AirPods te introduceren, maar zijn ze op het laatste moment teruggetrokken en kon de video niet meer gewijzigd worden?

Een andere hypothese…

Er is ook nog een andere hypothese, die misschien wel geloofwaardiger is, maar veel minder leuk. Het is misschien ook gewoon science fiction. We zien tenslotte ook Apple Watch-topman Kevin Lynch vanuit de ene hoek van de campus naar de andere teleporteren. We zijn toch vrij zeker van dat dit geen functie van de Apple Watch Series 4 is.

apple video 1
Klik/tap voor groter.

En hoe zit het met die schoenen die geen spoor achterlaten op de tafels van de cafetaria, wanneer de dame net een vijver en een gazon is overgestoken? Overigens zul je ook zien dat de AirPods behoorlijk wat water op zich krijgen. Is de nieuwe generatie AirPods dus net zo waterdicht als de iPhone Xs?

apple airpods video 2
Klik/tap voor groter.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat deze medewerker alle drie de cirkels van haar Apple Watch kon vullen, terwijl de conferentie rond negen uur in de ochtend in Cupertino begon. Dat wil zeggen dat ze op een dag nog maar die 9 uur oud is al 12 uur heeft gestaan. Bugje in de bètaverise van watchOS 5?

watch
Klik/tap voor groter.

Vanaf dit moment kunnen we wel accepteren dat niets in deze video waar is. Dat gezegd hebbende, niet alles lijkt nep. De glimlach van Tim Cook, wanneer hij de afstandsbediening in de koffer ziet, is volkomen geloofwaardig. Wat een acteertalent! 🤔

wat een acteertalent
Klik/tap voor groter.

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  imacbrielle

  heel belangrijk z’n afstands bediening:D

 • Profielfoto
  mattie2

  Als je het filmpje stopt op 2:50 zie je staan dat “Hey Siri” oproepen via je AirPods de benodigde apple devices nodig heeft. Dus helaas OMT..

 • Profielfoto
  Shmoo

  Wat ik mij eigenlijk afvraag. Waarom zijn er plaatjes beschikbaar waar de case van de AirPods geen Lightningpoort meer heeft aan de onderkant + een oplaadlampje aan de voorkant?

   

  De huidige case kan toch niet draadloos laden op zo’n blij matje? Waarom ligt die case dan altijd op het AirPower matje?

 • Profielfoto
  Christiaan

  Wat een apart berichtje over een fantastisch mooi gecreëerd openingsfilmpje.

  AirPods: mattie2 noemde het al … het staat netjes aangegeven in de disclaimer van de video
  De gevulde ringen: volgens mij laat Apple zien dat de workout automatisch begint

 • Profielfoto
  Spinozo

  Was zij niet opgestaan in ren andere tijdzone dan? Dat lijkt mij het meert logische, die gasten van Mission Impossible vliegen de hele wereld rond. Die kleinere waterdichte AirPods met Siri is zeker een teaser!

 • Profielfoto
  no_poo

  @shmoo, Op dat plaatje zie je de nog-niet-uitgebrachte AirPods case die compatibel is met draadloos laden. Die heeft een lampje (oranje op het plaatje) en volgens mij ook gewoon een Lightning poort, al kan ik dat op jou plaatje niet zien.

 • Profielfoto
  Maarten

  Over de ringen: De doelen kan je zelf aanpassen. Dus dat kan ook tot de mogelijkheden behoren

 • Profielfoto
  polansky
 • Profielfoto
  BlueSky

  @polansky +100

 • Profielfoto
  Melle

  Enige wat ik zie, is dat ik net mijn apple watch wilde bestellen en dat de de apple store offline is…

   

 • Profielfoto
  Melle

  zowel via web als via app.