Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 28 september 2018

Vandaag gratis in de App Store: Heart Rate, Mimpi Dreams en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Heart Rate PRO

Heb je nog geen Apple Watch Series 4 en vind je al die chest-strap trackers maar niets, dan biedt jouw iPhone uitkomst. Download dit appje en ga sporten. Als je tussentijds, of na afloop, wil zien wat je hartslag is, houd je één vinger op de camera lens en je hartslag wordt gemeten. Dit is niet zo secuur als een heartrate monitor in een Watch, maar zeker een goede tweede. Gisteren kostte Heart Rate PRO nog € 1,99. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Mimpi Dreams

Mimpi Dreams is een slim en schattig platform-spelletje dat coole puzzel elementjes aan de gameplay voegt. Hierdoor blijft verfrissend en dankzij de mooie art-style is het ook geen straf om naar deze game te kijken. Deze app was aanzienlijk prijzig. Zo betaalde je gisteren nog € 4,99 voor Mimpi Dreams. Vandaag is ‘ie wel volledig gratis te downloaden in de App Store.

GALAXIA 4

Dit is een speciaal spelletje. Je kunt hem op een iOS-apparaat spelen, maar eigenlijk speel je hem in grote lijnen op de Apple Watch. Het is een mooie variant van de populaire Space Invaders-game uit de jaren tachtig. Gisteren betaalde je nog € 1,99 voor deze game. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Dit vonden wij gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we gisteren vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier verder, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Heart Rate, Mimpi Dreams en meer
Sluiten