Vandaag gratis in de App Store: Super Habit, Splashtop Wired en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 2 reacties
Gratis App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Super Habit Tracker & Streaks

Soms vergeet je om genoeg water te drinken, kun je niet bijhouden hoeveel calorieën je binnenkrijgt of slaap je niet genoeg. Apps waarin je deze facetten van het leven kunt tracken bieden dan écht de uitkomst. Je zult merken hoeveel baat je hebt bij een gestroomlijnd leven. Gisteren kostte deze app nog € 5,09, download je hem gratis in de App Store.

Gratis App Store
Klik/tap voor groter

Splashtop Wired XDisplay HD

We zeggen dit alvast vooraf, dit is een speciale launch-actie, maar het kan zijn dat deze app nog betaald gaat worden. Als je de Splashtop-app download en een iPad verbindt met een Mac, kun je het scherm van het iOS-apparaat gebruiken als tweede scherm. Ook kun je het iOS-apparaat spiegelen in de Mac. Wegens de launch-actie is hij nu nog gratis, maak er dus nu ook gebruik van. Download hem vandaag gratis in de App Store.

Gratis App Store
Klik/tap voor groter

100 Balls

Dit is een leuke physics-based puzzelgame. Je moet de honderd verschillend gekleurde balletjes door een luik in het juiste glas zien te krijgen. Het klinkt heel makkelijk, maar je moet goed in kunnen schatten wanneer je de kleuren mixt en ze door het luik laat zakken. Gisteren kostte deze game € 1,09. Vandaag download je hem gratis in de App Store

Dit vonden wij gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we gisteren vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier verder, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

2 reacties
 • Profielfoto
  TheDoctor40

  Jup Splashtop gaat volgens de beschrijving $19.99 kosten wanneer de launch actie voorbij is.

 • Profielfoto
  iAmRenzo

  Ah, Splashtop. Ooit gekocht. Kon alleen maar mirroring (dus niet extenden). Na een jaar wacht ik nog steeds op support.

  Verschrikkelijk bedrijf.