Vandaag gratis in de App Store: Toodledo, Linia en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 1 reactie
gratis in de App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Toodledo: Todo Lists

Voor iedereen die een uitgebreide to-do list-app blieft. Het is vrij duidelijk wat je met deze app kunt, maar deze is wel wat uitgebreider. Zo combineert Toodledo de functionaliteit van Kaarten en je agenda zodat je nooit uit de app hoeft te gaan. Ook  zit een handige notebook-functie in en heb je een overvolle wiki ter beschikking. Als je nu nog steeds geen regelmaat in je leven kunt krijgen, moet jezelf eens goed in de spiegel aankijken. Deze app is volgens velen al jaren de beste, ook was ‘ie al jaren € 0,99. Vandaag download je hem gratis in de App Store.

gratis in de app store
Klik/tap voor groter

Dit vonden wij gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we gisteren vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier verder, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    bonestaak

    Al die linken komen niet (meer) uit in de appstore,  hoe open ik nu appstore?