Vandaag gratis in de App Store: Smart PDF, QuickClip en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 0 reacties
gratis in de App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Smart PDF Scanner: Scan Documents and Receipts

Slechts weinig Smart Scanners zijn zo goed als deze. Niet alleen maak je moeiteloos een .pdf-bestand van een foto, ook kan de app onderscheid maken tussen stukken tekst en afbeeldingen. Dit geeft je veel meer bewerkopties en kun je sneller te werk gaan. Als je dan klaar bent, deel je alles makkelijk en snel via AirDrop, mail, Dropbox of andere apps. Een stukje gemak dat voorheen dat € 4,99 kostte, is vandaag gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

QuickClip | Clipboard Manager

Kijk ook eens naar QuickClip, als je dan toch lekker bezig bent met productieve apps die je werk versoepelen. Dit handige kleine appje fungeert als klembord voor alle gekopieerde tekst. Als je stukken tekst cureert en veel moet kopiëren en plakken is dit dé app die je niet mag vergeten. Als je in alle haast jezelf voorbijschiet, is het wel zo handig dat je nog je reeds gekopieerde teksten kan terughalen. Deze app werkt ook als widget. Gisteren kostte ‘ie nog € 0,99, maar vandaag is QuickClip gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Pinball Breaker Forever

Als je uitgewerkt bent en alles even opzij wil zetten, dan download je deze leuke pinball-app. We hoeven niet uit te leggen hoe de favoriete game uit de jaren tachtig werkt, wel is het leuk om te weten dat de game, dankzij kleine extra spelmodi verfrissend en uitdagend blijft. Download hem vandaag nog gratis in de App Store, morgen kost ‘ie waarschijnlijk weer € 1,29.

Dit vonden wij gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we gisteren vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier verder, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

 

Reacties

0 reacties