Vandaag gratis in de App Store: Montezuma, Step Out en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 0 reacties
Gratis app store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Montezuma Puzzle 4 Premium

Montezuma is één van de eerdere, originele puzzelgames die destijds voor iOS uitkwam. Hij is sindsdien een aantal keer afgeprijsd en zelfs gratis geworden, maar dat duurde nooit lang. Vergelijkbaar met Tetris en ontworpen in een kleurrijk eigen stijltje, deze game zorgt voor uren vermaak. Hij is nooit heel duur geweest en de prijs fluctueerde altijd tussen de € 0,99 en € 1,99. Vandaag niet, hij is nu gratis te downloaden in de App Store.

Alarm Step Out! Slimme Wekker

De grootste uitdaging van de dag is op staan. Zoals de belastingdienst zou zeggen: “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.” Daarom hebben we vandaag een geweldig klein appje voor je in de aanbieding. Deze app synchroniseert met Apple Music en laat je ontwaken met je favoriete muziek. Makkelijker dus, want het vervelendste gedeelte zul je nog steeds zelf moeten doen, maar begeleid door je favoriete tracks is dat een stuk beter te doen. Gisteren kostte Alarm Step Out! nog € 1,29, vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Gratis de App Store
Klik/tap voor groter

Dodge Road

Dit is een simplistisch spelletje. We vragen ons wel vaker af waarom hier überhaupt betaald voor moet worden. Door links of rechts op het scherm te tappen kun je van baan wisselen en zoals de naam al doet vermoeden, moet je tegenliggers ontwijken. Meer is het niet. Deze game in het endless runner-genre kostte je gisteren nog € 0,99. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Gratis de App Store
Klik/tap voor groter

Dit vonden wij vrijdag

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we vrijdag vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier verder, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

0 reacties