Vandaag gratis in de App Store: VisualX, Doodle Dandy en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 0 reacties
Gratis in de App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

VisualX – After Camera Effects

Ben je een fervent iPhone-fotograaf en kun je maar niet ophouden met het bewerken van je favoriete kiekjes? Check dan deze app eens. VisualX is een van de meest complete foto-applicaties die je momenteel kunt vinden. Niet alleen filters en splash-effecten zijn te vinden. Je kan je foto’s volledig naar eigen inzicht bewerken en modificeren. Laat de innerlijke kunstenaar los. Gisteren kostte ‘ie nog € 2,29. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Doodle Dandy

Dit is een leuke app voor de kids, (of jijzelf als je dolgraag mandela’s inkleurt). Met Doodle Dandy zul je geen kunstwerken maken die een plekje aan de wand verdienen, maar je houdt de kinderen er uren zoet mee en dat is ook wat waard. Deze app kostte je gisteren nog € 1,09, maar vandaag download je hem gratis in de App Store. Ze zullen je dankbaar zijn. Onze tip. Download hem voor de iPad.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

The Hunt for the Lost Treasure

Dan hebben we tot slot nog een mooie point-and-click game voor je in de aanbieding. Deze game combineert een goed verhaal met uitdagende puzzels en leuke zoekopdrachten. De graphics zijn wellicht wat verouderd, maar dat mag de pret absoluut niet drukken. Deze game is top als je even een aantal uur moet overbruggen. Gisteren kostte The Hunt for the Lost Treasure nog € 2,99. Vandaag download je hem gratis in de App Store.

Dit vonden wij gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we gisteren vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier verder, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

0 reacties