Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 18 september 2018
Leestijd: 2 minuten

Vandaag gratis in de App Store: Audio Notebook, Reading Habit en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Audio Notebook: Sound Recorder

Dit is niet alleen een handige notitieblok-app die je eigen krabbels aan je voorleest, ook is dit een handige text-editor. Deze handige app kan je ontzettend helpen met studeren of het doornemen van de notulen. Om alles op één logische plek te hebben, fungeert Audio Notebook ook nog als organizer. Wil jij hem ook hebben? Dan heb je mazzel, want vandaag download je hem gratis in de App Store. Morgen kost ‘ie waarschijnlijk weer € 4,99.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Reading Habit

Zelf geen zin om naar interessante artikelen te zoeken? Vul dan bij Reading Habit in wat jouw interesses zijn en laat de app allerlei goede stukken voor je cureren. Vergis je niet, deze app is echt voor de letterverslinders onder ons. De artikelen zijn altijd tussen de drie- tot zesduizend woorden en het zijn veelal wetenschappelijk onderbouwde stukken of mooie, lange verhalen. Hou je hier nu van? Dan is dit een must have. Voorheen te koop voor € 1,29, maar nu volledig gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Voice Record – Memos

Tot slot, een app die perfect aansluit bij de Audio Notebook app hierboven. Uiteraard heb je al een prima voice recorder op je iPhone zitten, maar deze variant maakt het delen, bewerken en opslaan van je artikelen net even wat makkelijker. Vergeet de mooie darkmode niet. Gisteren nog te downloaden voor € 1,09. Vandaag is ‘ie gratis te vinden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Dit vonden wij gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we gisteren vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier verder, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Audio Notebook, Reading Habit en meer
Sluiten