Vandaag gratis in de App Store: Doctor Who, Sleep Bug en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 1 reactie
Gratis in de App Store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Doctor Who Infinity

Fans van ’s werelds langstlopende Sci-Fi serie zullen waarschijnlijk al geld hebben neergelegd voor dit leuke spel. Beleef originele verhalen en avonturen van de wereldberoemde ‘Doctor’ door Candy Crush-achtige puzzels op te lossen. Alle verhalen in deze game zijn geschreven door de originele Doctor Who-schrijvers. Heb je hem nog niet gedownload en ben je wel fan? Pak nu dan je kans, hij is vandaag gratis te downloaden in de App Store.

Sleep Bug: White Noise Soundscapes & Music Box

Heb je soms last van slapeloze nachten of wil je maar niet makkelijk inslapen? Dan kan een beetje hulp geen kwaad. Slaap vanaf nu als een roos met deze handige white noise machine. De ruis of 83 andere ingebakken geluiden kunnen je helpen om rustiger te worden en zodoende sneller in slaap te vallen. Hij is wellicht nog niet geoptimaliseerd voor de iPhone X, maar werkt in wel gewoon. Voorheen kostte deze app € 1,29, maar is nu gratis te downloaden in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Dit vonden wij gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we gisteren vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier verder, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Zweef

    Graag “steile heuvel” ipv stijle…