Rajno van Wilgenburg
Rajno van Wilgenburg Deals 13 september 2018

Vandaag gratis in de App Store: Reji, Open Bar en meer

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Reji: Learn & Repeat Words App

Het leren van woordjes zonder er een spelletje aan vast te hangen, dat is wat Reji doet. Als je de titel leest denk je dat deze app je gaat leren hoe je vloeiend Japans moet spreken, maar in realiteit kun je 48 verschillende talen selecteren. Iets waar je normaliter veel voor moet betalen. Daarom mag Reji vandaag mee in deze rubriek. Je betaalt op elke andere dag namelijk 10,99 euro. Vandaag is ‘ie volledig gratis te downloaden in de App Store.

gratis app store
Klik/tap voor groter

Open Bar!

Nee, dit is geen app die je vertelt waar je gratis een avondje kan gaan zuipen. Sorry, dit is gewoon een leuke game die er zeer stijlvol uitziet. Het is daarnaast ook nog best een pittige puzzelgame waarbij patroonherkenning centraal staat. Laat die grijze massa maar werken. Deze app wordt nog steeds veel geprezen en kostte je voorheen € 3,49. Vandaag doen we daar niet aan en downloaden we hem gratis in de App Store.

SYS Pro – A Network Monitor

Bij Instellingen kun je controleren hoeveel data elke app gebruikt. Hoewel dit prima werkt, kun je niet heel diep op de dataconsumptie inzoomen. SYS Pro toont hoeveel data en opslag- en cachegeheugen elke app verbruikt. Hiervoor hoef je SYS niet eens te openen. De handige widget toont je precies wat je wil weten. Gisteren kostte deze app je nog € 1,09. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

gratis app store
Klik/tap voor groter

Dit vonden wij gisteren

Spoilers: gisteren vonden we niets. Het zal wel te maken hebben gehad met de releases van de nieuwe iPhones. Daarom besloten we om alle apps die nog steeds gratis zijn op een rij te zetten. Mis hem niet, want ook voor deze apps zal je ooit weer moeten betalen.

Reageer op artikel:
Vandaag gratis in de App Store: Reji, Open Bar en meer
Sluiten