Vandaag gratis in de App Store: Calendarium, Bass Cat en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 0 reacties
gratis in de app store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Calendarium – About this Day

Toegegeven, de actieperiode van deze app is wat ongelukkig. Calendarium is een app die elke dag een historische wetenswaardigheid vermeld en we gaan er vanuit dat we niet hoeven uit te leggen waarom 11 september een zwarte dag is in de geschiedenis van de mens. Je gebruikt deze app als kalender en leert elke dag iets over de speciale betekenis van de desbetreffende datum. Je betaalde gisteren ironisch genoeg nog € 0,99. Vandaag, van alle dagen, is ‘ie gratis te downloaden in de App Store…

gratis in de app store
Klik/tap voor groter

Bass Cat HD

Als je de beelden van Bass Cat ziet, verwacht je eerder dat het een app voor kinderen is. Dit is niet helemaal waar. Heb jij altijd de ambitie gehad om bladmuziek te kunnen lezen, maar heb je hier nooit de kans voor gehad? Dan is Bass Cat HD de app voor jou. In vijftig uitdagende levels word je uitgelegd hoe je een G-sleutel onderscheidt van een C-sleutel en waarom een C-noot  een streepje heeft, net als een hoge A en een lage E. Volg je het nog? Download deze app vandaag gratis in de App Store, morgen is ‘ie waarschijnlijk weer € 3,49.

gratis in de app store
Klik/tap voor groter

Dit vonden wij gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we gisteren vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier verder, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

0 reacties