Vandaag gratis in de App Store: AutoPad, ChronoBurn en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 1 reactie
Gratis app store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

AutoPad — Ambient Pad Loops

De doeleinde van deze app zijn eindeloos. Treed je op als dj? Dan moet je zeker eens tijdens een set experimenteren met AutoPad, maar als je in je vrije tijd gewoon audio loops wil maken om je aan je creatieve tax te komen, is dit ook een must-have. Gisteren kostte deze app je nog € 3,49. Vandaag is het niet nodig om je portemonnee te trekken, want AutoPad is volledig gratis te downloaden in de App Store.

ChronoBurn: Real-Time Counter

Als je moet diëten en afvallen kun je alle geboden hulp goed gebruiken. Laten we eerlijk zijn, het is vaak gewoon ontzettend vervelend. Dus als je op een effectieve manier je voeding en voedselinname kunt bijhouden, ben je goed op weg naar succes. Normaal gesproken moet je (flink veel) geld betalen of zijn de dieet-apps niet compleet. ChronoBurn is vandaag de uitzondering. Voorheen betaalde je € 2,29, maar vandaag download je hem helemaal gratis in de App Store.

gratis app store
Klik/tap voor groter

Dit vonden wij gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we gisteren vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier verder, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    PowerMac

    Stickyboard 2 is niet te downloaden op een iPhone (x).

    wel op de iPad.