Vandaag gratis in de App Store: Orderly, IQ Test en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 5 reacties
gratis apps van de app store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Orderly

Ben je een chaoot eerste klasse? Dan kunnen we je de hand schudden. De enige reden dat er ook maar iets op tijd af is op de One More Thing-redactie, is omdat we met handige to-do lijsten werken. Deze tip willen we je graag meegegeven. Breng orde in je leven en plan je dagelijkse dingen zorgvuldig in, je zult merken dat je er baat bij hebt. Gisteren kostte deze handige app je nog € 1,29. Vandaag is ‘ie volledig gratis te downloaden in de App Store.

IQ Test

Normaliter betaal je (veel) geld voor het afnemen van een IQ test of het ontvangen van de uitslag. De belofte van deze app is dat je een doeltreffende IQ-test doet en daarmee ook meteen het antwoord krijgt. Snij in de kosten en kijk hoe intelligent je bent, (het kan confronterend zijn en wij zijn niet aansprakelijk als de resultaten tegenvallen). Gisteren kostte deze app € 3,29. Vandaag download je hem gratis in de App Store.

Gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Supermarket Management 2 HD

Met dit leuke spelletje moet je snel handelen. De game valt onder de categorie ‘management simulator’. Je moet uiteraard proberen om de beste supermarkt-manager te worden, maar dat zal niet zonder slag of stoot gaan. Genoeg uitdaging dus. De app is vanaf vandaag volledig gratis te downloaden in de App Store en biedt optionele in-app aankopen, die je echter niet verplicht moet aanschaffen.

Dit vonden wij gisteren

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we gisteren vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier verder, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen. Het kan ook zomaar zo zijn dat deze apps nog steeds gratis zijn .

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  😁

 • Profielfoto
  Bas

  Die IQ test app is niet iPhone X optimized… Jammer

 • Profielfoto
  Shmoo

  Als ne goed scoort in die app dan begrijp je ook waarom. 😉🤓

 • Profielfoto
  leavestone

  not enough reviews for rating, is gratis het enige criterium voor aankondiging van gratis apps?

  Ik zie liever 1 gratis app per maand waarvan jullie vinden dat hij de moeite van het downloaden waard is.

 • Profielfoto
  Shmoo

  +1

   

  Dit gaat eigenlijk nergens over. Al die keren dat ik gekeken heb waren het apps die zou ik nog niet meenemen wanneer iemand de broncode bij het milieupark in de container dumpt.

   

  Ik zou veel liever een item zien waar jullie Nederlandse of Belgische (INDIE) developers uitlichten.

  Zoals Hidde met zijn VEKT app. Ik gebruik deze app al vandaag dag één en dagelijks – dat zegt volgens mij toch wel iets over de kwaliteit. Jammer dat hij hem gratis moet ‘verkopen’ – zo zie je maar dat al die verhalen over miljoenen verdienen met iOS echt compleet onzin zijn. Deze app was 1of 2,- en is nu gratis. Dat zegt heel erg veel over het platform iOS.

  https://itunes.apple.com/us/app/vekt/id1114721073?mt=8

   

  Of wat te denken van iemand als Floor Steeg ? (volgens mij ook Nederlandse) En maakt zo te zien een geweldige Mac app.

  https://itunes.apple.com/us/app/typeface-2/id1062679359?mt=12

   

  Op die manier zullen er toch wel heel wat developers zijn die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Kijk gewoon eens naar inzet en kwaliteit. Ipv naar gratis.