Vandaag gratis in de App Store: Landscape Design, Backgammon HD en meer

Door: Rajno van Wilgenburg - 3 reacties
gratis apps van de app store

Leuke games en handige tools hebben vaak een prijskaartje, of zitten vol met in-app-aankopen. Gelukkig zijn apps soms ook tijdelijk gratis. Websites waar je lijsten met honderden apps kunt zien zijn er al genoeg, daarom zoeken wij regelmatig naar leuke, gratis apps die écht de moeite waard zijn. Wees er vandaag nog bij, want wat in de App Store nu gratis is, kan morgen gewoon weer de volle mep kosten.

Landscape Design Editor

Als je in de stad woont heb je misschien iets minder aan een tuin, maar je kunt altijd nog de nodige inspiratie opdoen voor later. Als je in een groot huis woont, mag een mooie tuin zeker niet ontbreken. Weet je niet wat je hier mee aan moet? Dan is Landscape Design Editor dé app die je verder helpt. Een toffe tuin begint hier. Gisteren kostte deze app nog € 1,49. Vandaag is ‘ie gratis te downloaden in de App Store.

Backgammon HD

Backgammon is één van de betere denkspelletjes. Je moet met dit Japanse bordspel altijd blijven nadenken en zorgen dat je de tegenstanders minstens vier stappen voor blijft. Pas als je de strategie onder de knie hebt, kun je blijven winnen. Backgammon HD is één van de betere versies en wordt door velen dan ook geroemd als de nummer 1. Daarom kostte ‘ie gisteren ook nog € 4,49. Vandaag download je hem helemaal gratis in de App Store.

vandaag gratis in de App Store
Klik/tap voor groter

Cribbage Premium

Cribbage is een interessant, Brits kaartspel dat veelal in pubs wordt gespeeld. Het is weer eens iets anders dan Solitaire en Black Jack. De regels zul je in het begin even moeten leren, maar het is gelukkig niet een van de moeilijkste kaartspelen. Gisteren kostte deze app je nog € 1,09, maar vandaag is hij dan volledig gratis downloaden in de App Store.

Dit vonden wij onlangs

We kijken vooral naar dagdeals, maar het kan natuurlijk prima voorkomen dat apps die we onlangs vonden nog steeds gratis zijn. Lees hier wat we de afgelopen dagen vonden, misschien zit er (nog) iets leuks voor je tussen. Het kan ook zomaar zo zijn dat we deze apps wederom gratis zijn geworden.

Reacties

3 reacties