Vodafone geeft zakelijke klanten meer (deelbare) data

Door: Raymon Mens - 1 reactie
vodafone fancy algemeen alt 16x9
Afbeelding via: Vodafone

Vodafone voert een verhoging van de databundels bij een aantal zakelijke abonnementen door. Ook gaat het collega’s met een zakelijke bundel de mogelijkheid geven om data met elkaar te delen. Eerder kregen particuliere gezinsleden deze optie al.

Twee van de drie zakelijke abonnementen worden vergroot. Het gaat om het Red Pro Select-abonnement (van 12GB naar 15GB) en het Red Pro Elite-abonnement van (25GB naar 50GB). De prijzen blijven gelijk.

Meer data bij Vodafone Red Pro

Het goedkoopste zakelijke abonnement genaamd Red Pro Connect heeft slechts 3GB data en wijzigt niet. De twee duurdere, zakelijke abonnementen krijgen echter wel meer data. De precieze inhoud van de bundels is vanaf nu als volgt.

 Red Pro ConnectRed Pro SelectRed Pro Elite
BelminutenOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
SMSOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Data3GB12GB 15GB25GB 50GB
Data delenJaJaJa
Prijs per maand€ 27,00€ 32,00€ 37,00

Data delen met collega’s

Naast een vergroting van de databundels, kunnen alle zakelijke Red Pro-abonnees ook data gaan delen. Dat kan in een groep met maximaal 20 collega’s. Het is niet verplicht om voor hetzelfde bedrijf te werken, dus dit is ook een leuk idee voor ZZP’ers die in een hub zitten. Bij het duurste Red Pro Elite-abonnement voegt Vodafone voor iedere abonnee die zijn data deelt nog eens 50GB extra toe.

Om een zakelijk abonnement af te sluiten is een KVK-nummer verplicht. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    KeKo

    Ik vraag me af hoe veel mensen nu daadwerkelijk deze tarieven betalen. Elk bedrijf met iets meer werknemers kan totaal andere bedragen bedingen en ook voorwaarden. Dit zal toch vooral gelden voor zzp’ers en kleinbedrijven?