Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 augustus 2018
Leestijd: 1 minuut

Vodafone geeft zakelijke klanten meer (deelbare) data

Vodafone voert een verhoging van de databundels bij een aantal zakelijke abonnementen door. Ook gaat het collega’s met een zakelijke bundel de mogelijkheid geven om data met elkaar te delen. Eerder kregen particuliere gezinsleden deze optie al.

Twee van de drie zakelijke abonnementen worden vergroot. Het gaat om het Red Pro Select-abonnement (van 12GB naar 15GB) en het Red Pro Elite-abonnement van (25GB naar 50GB). De prijzen blijven gelijk.

Meer data bij Vodafone Red Pro

Het goedkoopste zakelijke abonnement genaamd Red Pro Connect heeft slechts 3GB data en wijzigt niet. De twee duurdere, zakelijke abonnementen krijgen echter wel meer data. De precieze inhoud van de bundels is vanaf nu als volgt.


Data delen met collega’s

Naast een vergroting van de databundels, kunnen alle zakelijke Red Pro-abonnees ook data gaan delen. Dat kan in een groep met maximaal 20 collega’s. Het is niet verplicht om voor hetzelfde bedrijf te werken, dus dit is ook een leuk idee voor ZZP’ers die in een hub zitten. Bij het duurste Red Pro Elite-abonnement voegt Vodafone voor iedere abonnee die zijn data deelt nog eens 50GB extra toe.

Om een zakelijk abonnement af te sluiten is een KVK-nummer verplicht. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vodafone geeft zakelijke klanten meer (deelbare) data
Sluiten